Petrecerea Yzy Sound, de pe lacul de la Ciurila amendată la maxim de Poliția Cluj! Organizatorul nu a respectat normele anti Covid19

Posted by

În ultima vreme, tot mai des, tot felul de organizatori de evenimente, care mai de care mai dubios, organizează petreceri în afara localităților, la care participă sute de persoane.

Bineînțeles, aceste petreceri sunt organizate fără a respecta normele sanitare care prevăd purtarea măștii de protecție. Nici nu mai încape vorba despre distanțarea socială de doi metri, participanții fiind atât de mulți încât stau umăr lângă umăr.

O astfel de petrecere a avut loc sâmbătă noaptea pe raza comunei Ciurila, mai exact pe malul lacului Pădureni, unde organizatorii au adus un cort de mari dimensiuni. Participanții au fost de ordinul sutelor, după unele surse, fiind vorba despre peste 500 de persoane. Toată noaptea muzica a fost dată la maxim, spre disperarea sătenilor care nu au putut să se odihnească, deși casele acestora erau la sute de metri distanță.

Cei care au participat la eveniment susțin că intrarea s-a făcut doar pe bază de invitație online, și asta după ce doritorul achita taxa de participare, care este de 150 de lei. Curioșii au fost ținuți la distanță de oamenii de ordine, care au fost prezenți în număr mare.

Evenimentul se organizează cu respectarea tuturor normelor impuse de autoritati!
🌡️ se va măsura temperatura la intrare
😷 măști de protecție vor fi oferite gratuit la intrare
🚫 orice persoană care nu va respecta măsurile impuse, va fi evacuată fără returnarea contravalorii biletului.
Nu există guestlist. Fără excepții.
💳 Nu este disponibilă plata cu cardul dar există sistem de plată cashless la bar, prin încărcarea unui card RFID.
🚬 Fumatul este permis în spațiile special desemnate.
🏃‍♂️ Din motive de siguranță, părăsirea perimetrului desemnat al evenimentului nu este permisă pe întreaga durată de desfășurare.
🆔 Te rugăm să ai un act de identitate asupra ta!

Spre dimineață, mai spun surse avizate, mai mulți polițiști au mers la locul unde a avut loc evenimentul și au constatat că organizatorul evenimentului Yzy Sound / Petre Ispirescu, un anume Raul Porav,  nu a respectat legislația cu privire la prevenirea și răspândirea noului coronavirus, amenda aplicată fiind de 15.000 de lei.

Oamenii legii i-au pus în vedere lui Porav să aducă și autorizația prin care a primit undă verde pentru acest eveniment, în caz contrar amenda fiind una uriașă, de 200.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *