,

Piața Agro Transilvania din Dezmir îi așteaptă pe clujeni cu cele mai bune prețuri la fructe și legume

Posted by

Piața de gros „Agro Transilvania” din Dezmir oferă locuitorilor din Cluj-Napoca, și nu numai, posibilitatea de a achiziționa produse agro-alimentare la cele mai mici prețuri, direct de la producători.

În acest sens, din dorința ca un număr cât mai mare de clujeni să valorifice această oportunitate, Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința tuturor celor interesați lista prețurilor produselor comercializate în cadrul centrului agro-comercial situat la ieșirea estică a municipiului.

Aceste prețuri sunt cele de referință ale producătorilor și se fixează în fiecare dimineață în funcție de produsele de calitatea la cele mai vândute.

Astfel, persoanele interesate pot achiziționa fructe și legume de cea mai bună calitate, printre care se regăsesc roșii – 2,20 lei/kg; castraveți – 2 lei/kg; ceapă uscată – 1,80 lei/kg; cartofi – 0,80 lei/kg; varză – 1,10 lei/kg; morcovi – 2 lei/legătură; vinete – 4 lei/kg; dovlecel – 1,50 lei/kg; țelină – 1,80 lei/bucată; conopidă – 4 lei/kg; usturoi – 1,50 lei/legătură; pătrunjel – 25 lei/kg; ardei gras – 3,20 lei/kg; ardei Kapia – 5,50 lei/kg; ardei iute – 5 lei/kg; cireșe – 7 lei/kg; vișine 5 lei/kg; pepene verde – 1,30 lei/kg; pepene galben – 3 lei/kg; zmeură 12,50 lei/caserola 0,5 kg.

Înființată de Consiliul Județean Cluj în anul 2003 în urma accesării unui grant european, Piața Agro Transilvania beneficiază de un acces extrem de facil atât pentru posesorii de autovehicule, cât și pentru cei care aleg să se deplaseze folosind mijloacele de transport în comun, respectiv linia 8L care îi transportă până în incinta pieței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *