Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Piloții Unității Speciale de Aviație Cluj au salvat 49 de persoane în iulie 2023

În luna iulie 2023 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD și au executat 61 de misiuni de salvare.

Personalul aeronavigant al unităţii a acționat pentru acordarea asistenței medicale de urgență şi transferarea de urgență a pacienților critici, fiind transportate la unităţile spitaliceşti 49 de persoane.

Misiunile de salvare au fost realizate prin punctele de operare aeromedicale, astfel: Jibou – 37 intervenții, Brașov – 24 intervenții.

Pe parcursul lunii iulie 2023, personalul aeronavigant al unității a executat în cadrul punctelor de operare aeromedicale menţionate un volum de aproximativ 70,18 ore de zbor, îndeplinind misiunile de zbor în deplină securitate aeronautică.

Personalul din Centrul Operaţional al unităţii a coordonat un număr de 124 misiuni aeriene în luna iulie 2023 pentru executarea acestora în deplină securitate aeronautică.

Asigurarea meteorologică a fost realizată în luna iulie 2023 prin furnizarea operativă a datelor şi informaţiilor privind evoluţia condiţiilor meteorologice, care au contribuit la executarea în condiţii de securitate a 228 misiuni de zbor de către elicopterele I.G.Av.

În continuare, piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca sunt mereu prezenți în sprijinul comunității.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

ADMINISTRATIV

Piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au fost la datorie zilnic, în semestrul I 2023, efectuând un număr de 265 misiuni operative în slujba...

ADMINISTRATIV

Piloții Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca au efectuat în trimestrul I din 2023 un număr de 134 de misiuni operative de salvare, desfășurate în...

ADMINISTRATIV

Unitatea Specială de Aviație Cluj și-a publicat raportul de evaluarea a activităţii pe anul 2022, în care personalul aeronavigant al unității a executat un...