, ,

Planul roșu a fost activat la Cluj. Arde un spital privat pe strada Frunzișului!

Posted by

UPDATE 3

La ora 00.25 a fost dezactivat planul roșu de intervenție. Din totalul de 29 de pacienți, 20 au fost evacuați la unitățile spitalicești de către ambulanțele SMURD și SAJ. Ceilalți 9 au optat să ajungă la propriul domiciliu.

UPDATE 2

Spitalul a fost inundat cu fum. În total au fost 29 de pacienți evacuați. 6 au fost deja transportați la alte unități spitalicești. ISU Cluj va reveni cu un bilanț final, situația este încă în dinamică.

UPDATE 1

La fața locului sunt 7-8 masini de poliție, 2-3 ambulanțe, 3 masini mari de pompieri si se circula doar pe benzile de urcare, sunt polițiști ce dirijează traficul, si undeva la 10 mașini civile pe avarii parcate aleatoriu printre masinile statului.

sursa foto facebook

Pompierii de la Detașamentul 1 intervin în aceste momente la un incendiu produs la un spital privat de pe strada Frunzișului.

A fost activat planul roșu începând cu ora 22:50. Până acum nu sunt anunțate victime, iar în jur de 20 de pacienți au fost evacuați de către pompieri. Spitalul este inundat cu fum.

”Pe Frunzisului 75 la MedLife Humanitas Cluj. Plin de masini de politie, ambulanta, pompieri, jandarmerie etc.. nu stiu ce s-a intamplat”, ne transmite un martor.

Până în acest moment au fost evacuați 26 de pacienți, dintre care patru sunt transportați la alte unități spitalicești. Incendiul este lichidat, iar pompierii efectuează recunoașterea în întreg spitalul.

Vom reveni cu detalii!

Foto Arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *