,

Planurile primarului Grigore Fati pentru Apahida! Cum s-a schimbat fața satului Sânnicoara în ultimii 4 ani – FOTO

Posted by

Imaginile cu străzile desfundate de noroaie, din Sânnicoară, unde localnicii trebuiau să meargă la școală, la biserică sau la spre stațiile de autobuz, sunt amintiri recente, scrie Ziar de Apahida.

Acum patru ani, satul Sânnicoară era ca unul care parcă era în Evul Mediu. Oamenii erau obligați să trăiască fără canalizare, fără drumuri și fără minime condiții care să asigure o viață cât mai bună. Imaginile sunt din 2016, nu din 2000, nu din 1990 sau 1990.

În imaginile de mai jos aveți doar două exemple, străzile George Enescu și strada Triajului din Sânnicoară.

Între timp, străzile din Sânnicoară au fost modernizate în întregime, cu mici excepții, la care se lucrează în prezent. Primarul comunei Apahida, Grigore Fati spune că Primăria Apahida a investit milioane de lei pentru a face aceste investiții, parte din ele asigurate din fonduri europene, iar altă parte din fonduri proprii.

 

 

Strada George Enescu
Strada George Enescu
Strada Triajului

Vreau ca oamenii să înțeleagă că bugetul unei primării se administrează ca și bugetul unei familii. Unde avem nevoie mai mari acolo investim cu prioritate. A trebuit să investim la Sânnicoară și Dezmir, unde oamenii trăiau ca în Evul Mediu. La Sânnicoară și Dezmir, erau doar drumuri de pământ. Am investit masiv în aceste zone pentru a ridica nivelul de trai al celor cere locuiesc în aceste zone. Rodul acestor investiții se vede, dacă ne uităm la investițiile imobiliare masive din Dezmir. La Sânnicoară la fel. Au venit oameni și au construit case frumoase și zone exclusive de blocuri”, a spus Grigore Fati.

În perioada următoare, va începe în Apahida, un program masiv de investiții în amenajarea zonelor dintre blocuri, prin modernizarea tramei stradale și crearea de noi locuri de parcare. Avem un proiect de 17 milioane de lei pentru modernizarea străzilor Republicii și Parcului, prin modernizarea tramei stradale. Avem în proiect și construirea unui parking cu câteva sute de locuri de parcare. Va asigur ca în patru ani întreaga zonă se va schimba radical prin investițiile pe care le vom face”, a mai spus Fati.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *