,

PMP Cluj are un singur președinte ales legal, Cristian Lungu. ”Le vom face plângere penală la toți uzurpatorii”

Posted by

Prezent la Cluj Napoca, Eugen Toma, președintele ales al Partidului Mișcarea Populară a declarat că PMP Cluj are un singur președinte ales legal și statutar, în persoana lui Cristian Lungu.

Tomac i-a amenințat cu plângeri penale pe toți cei care susțin că sunt președinții interimari ai filialei de la Cluj sau care vor comunica adrese oficiale, către instituțiile statului, în numele PMP Cluj.

„În partidele politice și în general în democrații trebuie să accepte oricine că majoritățile trasează direcția pe care se merge. Aici lucrurile sunt atât de simple: 85% din cei care anul trecut l-au votat pe domnul Diaconescu au spus acum că nu mai merge această formulă. Noi i-am propus să rămânem în echipă, dar nu s-a putut. În momentul în care vor ajunge să plătească amenzile pe care deja le stabilește instanța se vor gândi de 10 ori ce își mai asumă și ce nu. Repet! Nu iertăm pe niciunul. Acțiunile lor politice nu le trecem cu vedere și vor răspunde pentru actele pe care le fac cu bună știință împotriva unui proiect care le-a oferit posibilitatea de a face politică”, a spus Tomac. 

Tot ce este prezentat, chiar și pe facebook sunt acte false

La discuții a fost prezent și fostul senator PMP, Cristian Lungu, actual președinte al PMP Cluj. Acesta a precizat că un fost membru de partid, despre care nu a vrut să spună cine este, se ocupă de lucruri care intră în sfera penalului.

„Anul trecut a adunat semnături să mă demită. A umblat pe la membrii din teritoriu ca să adune semnături pentru un alt proiect, dar în realitate a atașat acele semnături la un alt proiect care se referea la demiterea mea. Acum le spun din nou, dacă se vor folosi de această calitate și vor comite falsuri le voi face plângere penală. Ei cred că e de joacă să îți asumi în mod fals o identitate juridică sau politică și să acționezi în numele ei. Nici nu știe ce înseamnă să răspundă sau să aibă plângere penală”, a spus și Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *