PNL Cluj se întărește cu primari traseiști de la alte partide

Posted by

În lipsă de alte soluții și simțind că pierde teren în județul Cluj, filiala județeană a PNL Cluj, condusă de milionarul clujean Daniel Buda, europarlamentar în funcție, a început pregătirea campaniei electorale de anul viitor cu o acțiune de recrutare a unor primari traseiști. Doi primari aleși pe listepe PMP, iar unul de la USR din comuna Panticeu, Răzvan Butuza.

Răzvan Butuza a trecut de la USR la PNL

Traseistul Butuza va candida la alegerile locale din 2024 din partea PNL Cluj.

În timp ce primarul Emil Boc și președintele CJ Cluj, Alin Tișe, se războiesc în termeni duri cu consilierii locali și județeni ai USR Cluj, se pare că nu au avut nimic împotrivă să se asocieze cu un primar ales pe listele USR, pe care PNL Cluj l-a ridicat în slăvi.

‘Având în vedere ultimele evoluții ale USR, alianța pe care a hotărât să o facă pentru viitoarele alegeri și în urma discuțiilor purtate cu o bună parte din electoratul din Comuna Panticeu, domnul Răzvan Butuza optează ca pentru viitoarele alegeri locale pentru funcția de primar, să se alăture echipei PNL, partid ai cărui reprezentanți au fost alături de domnia sa, l-au sprijinit și au susținut toate proiectele comunei Panticeu.

Panticeu are foarte multe proiecte finalizate sau în curs de finalizare iar domnul primar a reușit să le implementeze și alături de consilierii locali ai PNL dar și cu sprijinul Consiliului Județean Cluj.

Domnul primar Răzvan Butuza cunoaște bine programul de dezvoltare al județului Cluj susținut de administrația publică liberală județeană și asigură locuitorii comunei că rămâne atașat valorilor pe care le-a susținut și în 2020, dar într-o echipă puternică cum este echipa PNL Cluj”, transmite PNL Cluj.

Un alt traseist politic s-a alăturat PNL Cluj, de la PMP, Florin Călin Borbely din comuna Cătina. Acesta a fost ales primar în 2020 și este la primul mandat de primar.

De asemenea, un alt primar traseist care s-a alăturat liberalilor clujeni vine tot de la PMP. Este vorba de primarul comunei clujene Călărași, Ioan Vasile Racolța, ales edil în 2020.

Un răspuns

  1. Avatar SILVIU
    SILVIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *