,

PNL umblă cu cioara vopsită! Primarul din Dej, Morar Costan ducea oamenii la mitingul lui Dragnea! VIDEO

Posted by

Azi, Morar Costan candidează pentru un nou mandat al municipiului Dej, din partea Partidului Național Liberal. Pentru cine nu știe, până în 2020, Costan a fost președintele PSD Dej și primar din partea acestui partid, anunțând brusc că a trecut la PNL.

Interesant este faptul că acum doi ani, la celebrul miting de un milion de oameni, îmbrăcați în alb, organizat de Liviu Dragnea, pentru a arăta lumii că el este iubit în continuare, după teribilul 10 august, Morar Costan ducea două autocare cu dejeni, la București.

„Dorim să fie respectate drepturile fundamentale ale cetățeanului. în primul rând dorim să nu mai fie stat securistic. Dorim o normalitate la nivel național. În acest sens, facem acest miting pașnic, pentru că eu sunt de zece ani primar și nu am participat niciodată la un miting, dar acum vreau să particip cu membrii PSD din Dej și din comunele limitrofe. Sunt aproximativ 100 de persoane din Dej și vreo 20 din comunele limitrofe. Fiecare am contribuit ca și consilier local și primar la costurile aferente ale acestei deplasări”, spunea primarul PSD, Morar Costan la momentul respectiv.

Liderul PNL Cluj, Daniel Buda îl laudă fără perdea pe Morar Costan. „Fără discuție că domnul Morar Costan a fost un om aplecat la nevoile comunității locale și, în același timp, extrem de apreciat de locuitorii municipiului Dej. Cred că orice președinte de partid și-ar dori o persoană cu capacitățile și abilitățile domnului Morar Costan și sunt absolut convins că ar face echipă bună cu colegii mei de la Dej și cu președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe cu care, de altfel, de-a lungul timpului, au și colaborat. Dar, desigur că opțiunea îi aparține domnului Morar Costan”, a declarat pentru Făclia, Daniel Buda.

La nivelul județului Cluj, PNL a dus o campanie agresivă de racolare de primari PSD. Un număr de 18 primari PSD din Cluj au negociat cu PNL trecerea în tabăra liberală pentru alegerile locale care bat la uşă, printre aceștia fiind primarii din Ceanu Mare (Ana Liliana Moldovan), Aşchileu (Ana Cighir), Cuzdrioara (Simion Casian Rus), Sănduleşti (Călin Stelian Fărgaciu) sau Aiton (Nicolae Făgădar). La alegerile locale din 2016, PSD a câştigat 30 de primării în judeţul Cluj.

În urmă cu an de zile, primvicepreședintele PNL Rareș Bogdan făcea o declarație la congresul PNL uluitoare. Timpul a trecut iar Rareș Bogdan este pus acum să facă campanie pentru primarii PSD trecuți la PNL. „Ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD. Îi vom zdrobi. Când erați amenințați, vă râdeau în față. Azi nu aveți ce să vorbiți cu ei, zdrobiți-i în alegeri. Nu-i aduceți în casa voastră”, a spus el de la tribuna Consiliului Național al PNL, promițându-le colegilor că va bate țara în campaniile electorale ce urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *