Poftim, cultură! Două femei au mâncat shaorma în timpul unui spectacol la Teatrul Național Cluj

Posted by

Unul dintre cei mai apreciați actori clujeni, cu sute de spectacole pe scena teatrală, Cristian Grosu, a făcut o dezvăluire care la prima vedere poate părea șocantă. 

Grosu a precizat că două spectatoare din primul rând nu s-au sfiit să mănânce, cu nesimțire, o shaorma în timpul unui spectacol de Hamlet.

„Pe când jucam Hamlet la TNC două domnișoare (trecute) care stăteau în primul rând, chiar după începerea spectacolului, au început să mănânce shaworma. (Credeți-mă că nu e o glumă) cu de toate. Probabil au așteptat să se facă întuneric în sală…

Pentru că personajul meu intra din sala, printre spectatori, am reusit sa le atrag atentia. In orice caz, gestul lor, gestul de a manca intr-o sala de spectacole mi se pare de un extrem prost gust.

Nu mai vorbesc despre tinuta, telefon mobil, s.a.m.d. Mi se pare mai mult decat corect sa intrerupi un spectacol daca spectatorii dau dovada de prostie cronica”, a povestit, pe Facebook, Cristian Grosu.

Din păcate, a devenit deja o normalitate sunatul telefoanelor mobile în timpul spectacolelor de teatru sau la cinema. 

Această dezvăluire a lui Grosu a venit după ce aactorul american Andrew Scott a precizat că a întrerupt monologul lui Hamlet fiindcă unul dintre spectatori stătea pe laptop în timpul spectacolului.

Un răspuns

  1. Avatar Adriana Pusch
    Adriana Pusch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *