Poliția Animalelor și-a intrat în drepturi la Cluj și a ieșit pe teren

Posted by

Reprezentanții Poliției Animalelor Cluj au ieșit pe teren pentru a verifica și informa în vederea respectării legislației privind protecția necuvântătoarelor.

Astfel, în cursul zilelor de 7 și 9 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au desfășurat activități la nivelul județului, în scopul impunerii respectării legislației privind protecția animalelor.

Astfel, polițiștii au aplicat un număr de 10 sancțiuni contravenționale, dintre care 5 în temeiul Legii 205/2004 privind protecția animalelor și 5 potrivit O.U.G. nr. 155/2001 pentru aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, în valoare totală de 13.000 lei.

De altfel, reprezentanții unităților administrativ teritoriale au fost informați asupra obligațiilor și măsurilor legale prevăzute de O.U.G. nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân și art. 7 din O.U.G. nr. 55/2002 privind regimul câinilor periculoși sau agresivi, în ceea ce privesc situațiile cu exemplarele canine fără stăpân de pe domeniul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *