Acasă EVENIMENTE Poliția Cluj va cere sprijinul. Dacă îl vedeți pe bărbatul acuzat de...

Poliția Cluj va cere sprijinul. Dacă îl vedeți pe bărbatul acuzat de viol, la Dej, sunați la 112

0

Polițiștii clujeni au emis un avertisment, joi, seara, în care le solicită oamenilor care îl văd pe Alin Moldovan, bărbatul acuzat de viol, din Cășeiu, județul Cluj, să sune de urgență la 112.

El a fost eliberat din arestul Poliției Dej, după ce i-a expirat mandatul de reținere pentru 24 de ore, și asta pentru judecătorul care trebuia să judece cererea de arestare a întârziat la serviciu și nu a judecat la timp propunerea.

În această după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au demarat activități în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 1 februarie a.c., reținerea lui pentru 24 de ore.

Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie a.c., într-un imobilul din comuna Cășeiu.

Dat în urmărire națională

După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej. Tardiv, și asta pentru că Moldovan fusese eliberat.

”La acest moment, sunt derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului. Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112”, se arată în comunicatul Poliției Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.