Acasă ADMINISTRATIV Poliția Locală Florești „doarme”, în timp ce floreștenii se aleg cu mașinile...

Poliția Locală Florești „doarme”, în timp ce floreștenii se aleg cu mașinile „prăduite” de hoți

0

Un șofer din cea mai mare comună din România, Florești, s-a trezit cu mașina spartă peste noapte, luneta făcută praf și geamul din dreapta. Rămâne de văzut dacă a fost un act de vandalism sau hoții au spart autoturismul.

Clujeanul care a atras atenția și a postat fotografia cu maşina cu pricina pe grupul Info Trafic jud. Cluj a precizat că a trecut cu o oră înainte pe acolo, iar maşina era intactă. „Acum o oră când am mai trecut maşina nu era aşa…. nu am văzut detalii (nu este maşina mea, am postat să vadă proprietarul)”.

Poliția Locală Florești doarme, în timp ce hoții activează

Întregul incident a avut loc pe o stradă intens circulată din Florești, iar alţi clujeni au confirmat, susținând că au păţit-o şi alții, nefiind vorba de vandalism sau răzbunare, ci de furt.

„A păţit-o și nepotu’ tot în Floreşti, i-au spart geamul de la portieră și i-au furat radioul din mașină”, a comentat un clujean.

Aceeași practică și la Cluj-Napoca

De asemenea, nici în Cluj-Napoca lucrurile nu stau mai roz, o mașină de pe B-dul Muncii a fost spartă. „Azi dimineaţă pe Muncii era tot aşa un Peugeot 206… zona dintre sensul giratoriu cu Maramureşului şi celălalt sens giratoriu de la Auchan”, a reacționat un alt cetățean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.