Poliția Română a declanșat un control la Școala de Agenți de Poliție din Cluj. Au fost găssiți viermi în mâncare

Posted by

După apariția articolelor legate de viermii din mâncare elevilor care învață la Școala de Agenți de Poliție din Cluj Napoca, conducerea Poliției Române a declanșat un control fulger.

Viermi în mancarea cadeților de la Școala de Agenți de Poliție din Cluj.
Viermi în mancarea cadeților de la Școala de Agenți de Poliție din Cluj.

Ofițerii de la Control Intern au venit la Cluj pentru a verifica situația reclamată în cursul zilei de joi, 14 decembrie 2023, de către elevii polițiști.

”Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe de specialişti, pentru verificarea aspectelor semnalate. La finalizarea verificărilor, urmează a fi dispuse măsurile legale în consecinţă”, au transmis reprezentanții Poliţiei Române.

Viermi în mâncare

Tot mai multe fotografii făcute de elevii polițiști, în cursul zilei de joi, 14 decembrie 2023, arată că și în supă și în felul doi au fost găsiți viermi.

Unii dintre viitorii polițiști le-au fotografiat după care le-au trimis la redacțiile ziarelor din Cluj.

Situația a fost discutată intens de către cadeți, pe grupurile lor de socializare.

”S-au găsit viermi în ciorbă și în paste. astăzi la prânz. Nu a reclamat nimeni nimic pentru că nu e prima dată când se găsesc viermi. O dată, o colegă a făcut poze și cei de la bucătărie i-au cerut să șteargă poza și să arunce mâncarea la gunoi”, ne-a semnalat o sursă din cadrul Școlii de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca.

Conducerea Școlii de Agenți de Poliție din Cluj Napoca a negat că în hrana elevilor au fost găsiți viermi, informează știridecluj.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *