,

Politician de la UDMR a arborat steagul Ungariei cu numele orașului Cluj

Posted by

Unul dintre suporterii echipei Ungariei, este consilierul județean de la UDMR Cluj, Antal Geza. Politician UDMR a arborat steagul Ungariei.

Antal Geza susține Ungaria
Politician UDMR a arborat steagul Ungariei

Acesta s-a aflat în tribunele stadionului din Sttugart, pentru a susține Ungaria, în meciul contra Germaniei.

La acest meci de fotbal, politicianul UDMR a făcut-o de ”oaie”. A arborat un steag roșu, alb și verde, cu numele ”Koloszvar”, adică Cluj Napoca, în românește.

El a mers la Campionatul European de Fotbal din Germania, pentru a susține Ungaria.

Consilier județean la Consiliul Județean Cluj

Geza este consilier județean în cadrul Consiliului Județean Cluj. Pentru că merge la o ședință pe lună, primește zece la sută din venitul președintelui Consiliuli Județean Cluj, adică vreo 1.500 de lei.

UDMR-istul este și membru în comisia de buget finanțe din cadrul Consiliului Județean Cluj. Din această calitate, Geza votează în fiecare an proiectul de buget al județului Cluj.

”Sunt un organizator comunitar și un politician patriot local. Mi-am început activitatea publică la cercetași și am continuat-o în Mișcarea Valea Cărăbușului, UDMR. În 2014 am fost ales președinte al Forumului Județean al Tinerilor Cluj, din 2016 sunt președinte executiv al filialei județene Cluj a Federației, iar din 2020 sunt membru al Consiliului Județean Cluj. De asemenea, activez ca lider al Asociației Pro Agricultura, care angajează fermieri săteni din Transilvania Interioară și Banat”, se prezintă politicianul de la UDMR.

De profesie, Antal Geza este inginer chimist.

 

Un răspuns

  1. Avatar bobo
    bobo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *