Politicienii români, tot mai penibili

Posted by

Fostul premier al Româmiei, Nicolae Ciucă a fost prezent ieri în județul Sălaj. Cu această ocazie, la Șimleul Silvaniei, Nicolae Ciucă a mers la piață.

Nicolae Ciuca a mers la piață
Nicolae Ciuca a mers la piață. Sursa foto: Nicolae Ciucă

Într-un exercițiu de imagine, care devine tot mai penibil, politicienii români parcă nu mai au simțul ridicolului.

Acum câteva zile, actualul premier Marcel Ciolacu a mers la un magazin, de unde a cumpărat produse de 100 de lei. Apoi, a comunicat că un om poate trăi că 100 de lei pe săptămână.

Ciucă a inaugurat o piață

La Șimleul Silvaniei, Ciucă a făcut și el un exercițiu de imagine, fiind ”plimbat ca ursul”, de politicienii locali de la PNL, prin diferite locuri.

A dat mâna cu negustorii, s-a fotografiat și a făcut cumpărăturile de rigoare, cu o plasă personalizată.

”Piețele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerțului în comunitățile rurale, dar și locul unde se deschide dialogul. La Șimleul Silvaniei, piața istorică a fost renovată, iar astăzi, mulțumită administrației liberale de aici, oamenii care vin cu mâinile crăpate de muncă nu mai trebuie să stea iarna în frig sau vara în soare”, a scris Ciucă.
PNL a transformat acest eveniment într-un moment electoral. Ciucă a fost însoțit de europarlamentarii Rareș Bogdan și Daniel Buda, președintele PNL Cluj. Fostul ministru de Interne, Lucian Bode, de la PNL, a fost și el prezent.
Starul muzicii populare românești, metamorfozat în politician, ales președinte al Consiliului Județean Sălaj, a fost și el prezent.

Marcel de la PSD a fost și el la cumpărături

La mijlocul lunii octombrie 2023, într-un alt exercițiu de imagine, la fel de penibil, Marcel Ciolac, premier al României, și președinte al PSD,  a mers la un magazin de unde a cumpărat produse de 100 de lei.
Ciolacu a mers și el la cumpărături
Ciolacu a mers și el la cumpărături
Politicianul a vrut să demonstreze că un român poate cumpăra cu 100 de lei, alimente pentru câteva zile.
Comentariile făcute de internauți stau dovadă că aceste exerciții de imagine, sunt penibile, fără alte comentarii.
“Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie: salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus – produsă la Buzău … total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce cumpărați românește cu 100 de lei?”, a scris Marcel Ciolacu pe o rețea de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *