Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Polițista locală a anului 2019 a pozat senzual pe capota unui BMW de lux

Poliția Locală are și polițiști cu care se poate mândri. Printre aceștia se numără și agenta Diana Rendiuc de la Serviciul de Ordine Publică. și Trafic. Șeful acestui serviciu Constantin Moldovanu a fost filmat la o petrecere în timp ce punea mâna pe fundul unei subalterne.

Diana este mare amatoare de modeling drept dovadă pozele spectaculoase făcute de ea pe capota unui BMW seria 5. Surse oficiale ne-au declarat că mașina îi aparține polițistei locale. Aceasta s-a urcat pe capota mașinii unde s-a fotografiat în diferite ipostaze.

Diana Rendiuc a fost aleasă polițistul local al anului 2019, datorită activității sale de la nivelul Poliției Locale Cluj Napoca, subordonată primarului Emil Boc. Aceasta s-a evidențiat pentru un număr impresionant de procese verbale de constatare a unor parcări fără plată ale unor atutorisme.

 

 

 

 


Cel care ar fi propusă pentru distincția de polițistului anului pe Diana Rendiuc ar fi fost șeful de birou Rotar Nistor. Propunerea ar fi fost avizată și de Constantin Moldovan.

Tensiune maximă la Poliția Locală Cluj

Dezvăluirile din ultima perioadă despre lucrurile grave de la Poliția Locală Cluj, făcute de Foaia Transilvană, au dus la o ședință fulger la Primăria Cluj Napoca.

Sursele noastre spun că viceprimarul Clujului, Dan Tarcea a avut discuție tensionată cu directorul general al Poliției Locale Cluj, Marcel Bonțidean. Aceleași surse ne-au mai declarat că Tarcea i-a cerut lui BOntidean să se implice activ în problemele polițiștilor locali care sunt acuzați de lucruri grave. Unul dintyre aceștia este Traian Julean, despre care s-a scris că i-a rupt mâna unui cerșetor după care i-a dat 500 de lei, pentru împăcare.

Drept urmare, în cursul zilei de azi starea de tensiune a fost vizibilă la Poliția Locala Cluj.

 

5 Comments

5 Comments

 1. Alex

  4 noiembrie 2021 at 8:20 pm

  Bravo ei ca se manifesta cum doreste.

 2. Mire

  22 martie 2022 at 8:02 pm

  😂😂😂😂

 3. Flo

  12 septembrie 2023 at 10:47 pm

  O cunosc din 2007 detalii incendiare….

 4. My

  12 septembrie 2023 at 11:07 pm

  Pozele sunt vechi!

 5. DCBMV

  18 septembrie 2023 at 6:51 am

  BMW-ul era „de lux” acum 30 de ani.
  Acum e doar o rablă de 30 de ani.
  Titluri fără rușine… oare cine mai crede în ele?
  Nu trebuie să ia șpagă ca să-și ia o mașină de 1000 euro… Incredibil câtă manipulare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Vineri seara, o ploaie torențială puternică s-a abătut asupra municipiului Cluj Napoca. Sistemul de canalizare a cedat în aproape tot orașul, și a refulat...

ADMINISTRATIV

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a luat parte în această dimineață la deschiderea noului an școlar de la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” din cartierul...

ADMINISTRATIV

Lucrările de modernizare a uneia dintre cele mai importante străzi din centrul Clujului, Universității, avansează într-un ritm foarte lent, iar nu trece o zi...