Polițiștii clujeni îl caută pe un pieton agresiv. I-a pus viața copilului în pericol

Posted by

Un clujean care a traversat o stradă din centrul orașului este căutat de polițiști pentru că comportament agresiv. Polițiștii clujeni îl caută pe un pieton agresiv.

Bărbat se afla pe strada Memorandumului din Cluj Napoca și a traversat neregulamentar. Omul ținea un copil de mână.

Polițiștii clujeni îl caută pe un pieton agresiv
Polițiștii clujeni îl caută pe un pieton agresiv

În imagini se vede cum bărbatul ia copilul de mână și, fără nicio reținere, începe să traverseze strada, la doar câțiva metri de o trecere de pietoni, în timp ce mașinile circulă încontinuu.

Trece de prima bandă, iar apoi se strecoară printre autoturismele care trec razant pe lângă cei doi, sau opresc în ultima clipă. La un moment dat, copilul se trage brusc din mâna bărbatului și aleargă pe trotuar, susțin cei de la Pro TV.

Un șofer oprește și, cel mai probabil, încearcă să îl avertizeze pe individ asupra comportamentului său inconștient. Tot în imagini se vede cum bărbatul îi răspunde cu un gest obscen, iar apoi lovește cu mâna capota mașinii. Chiar în acel moment trece și o autospecială a Poliției Locale dar agenții nu opresc.

După apariția imaginilor pe rețelele sociale, polițiștii s-au autosesizat iar acum încearcă să dea de urma bărbatului.

Acesta riscă o amendă de peste 1000 de lei, pentru traversare neregulamentară și săvârșire de gesturi obscene în public.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *