,

Polițiștii cujeni au ieșit la o nouă razie luni. Au împărțit peste 130 de amenzi șoferilor, bicicliștilor și „trotiniștilor”

Posted by

Polițiștii au desfășurat, luni după-amiază, o serie de controale în trafic la Cluj-Napoca în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră și a prevenirii accidentelor rutiere.

Luni, în intervalul orar 17.00-19.00, poliţiştii rutieri împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor 1-7 Poliţie Cluj-Napoca, au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul nerespectării limitei legale de viteză. Totodată, a fost verificat modul în care conducătorii de biciclete şi trotinete respectă prevederile legale.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost legitimate 183 de persoane şi au fost verificate peste 170 de vehicule. Urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 135 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, pentru pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi 43 de conducători auto, fiind reţinute 2 permise de conducere.

De asemenea, au fost sancţionaţi un număr de 22 de biciclişti şi 14 conducători de trotinete care au încălcat norme legale privind deplasarea pe drumurile publice cu aceste vehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *