Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Polițiștii din Huedin au împușcat în picior un tânăr recalcitrant. Hoții de lemne prinși în flagrant au devenit recalcitranți VIDEO

Un tânăr de etnie romă a fost împușcat în picior de polițiștii din Huedin, după ce acesta devenise recalcitrant, afirmă surse locale.

Polițiștii au prins în flagrant mai multe persoane care furau lemne din pădure. La un moment dat, susțin aceleași surse, de polițiști s-a apropiat tânărul rom, verișor cu unul dintre cei prinși în flagrant, care a vrut să îi ia pistolul unuia dintre agenți.

Pentru a se apăra, polițiștii l-au împușcat pe tânăr în picior. De aici a urmat o scenă desprinsă din filmele de la Hollywood.

Bărbatul împușcat mergea liniștit pe stradă, cu o hemoragie mare. El a refuzat să se oprească, dar unul dintre polițiști a intervenit mai energic și l-a culcat la pământ după care i-a pus un garou și a solicitat intervenția unei ambulanțe.

Dialog

”Oprește-te, vrem să te ajutăm”, îi strigă unul dintre polițiști, bărbatului împușcat care avea o piatră în mână, iar în cealaltă o țigară aprinsă.

Un alt localnic, strigă: ”Sică”.

Cel care filmează spune: ”A tras cu pistolul în el. Suntem oameni. Ce suntem, câini? Chiar așa în halul ăsta, domnule”.

Polițist: ”Sângerează prea tare, este în pericol. Aruncă piatra”.

Cel care filmează: ”De ce ați tras cu pistolul în el? Uitați fraților cum a tras cu pistolul”, cum a vrut să îl omoare”.

Polițist: ”Mergi mai încolo, lasă-ne să ne facem treaba”.

De menționat că bărbatul făcea live și posta imaginile pe o rețea de socializare, în loc să intervină pentru a-i acordat bărbatului, despre care spune că este frate, primul ajutor medical.

În acest caz, Codul Penal este clar, și îi poate aduce celui care a filmat o condamnare pentru comiterea infracțiunii de lăsare fără ajutor medical a unei persoane aflate în suferință.

Art. 203 – Codul Penal: ”Omisiunea de a da ajutorul necesar sau de a anunţa de îndată autorităţile de către cel care a găsit o persoană a cărei viaţă, integritate corporală sau sănătate este în pericol şi nu are putinţa de a se salva se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă”.

A fost transportat la UPU

Bărbatul împușcat a fost transportat la UPU Cluj, cu o rană la coapsa stângă. Medicii au susținut că rana suferită era una superficială, și nu i-a pus viața în pericol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Un șofer de camion a povestit că a fost oprit în trafic de polițiștii germani, de la autostrăzi, care i-au aplicat o amendă uriașă....

EVENIMENTE

Reprezentanții Poliției Cluj au susținut o conferință de presă, în cursul zilei de joi, unde au prezentat un plan de măsuri pentru prevenirea unor...

EVENIMENTE

În cursul zilei de duminică, pe raza localității Florești, județul Cluj, pe strada Eroilor, un copil de nouă ani a fost susprins și accidentat...