EVENIMENTE

Pompierii clujeni acuzați că pun întrebări prostești celor care sună la 112 să anunțe un incendiu. S-a întâmplat din nou în Florești

Un locuitor din Florești a sunat în cursul zilei de vineri la 112, pentru a anunța că vede fum dens în zona străzii Porii, acolo unde a avut loc un grav incendiu care a dus la distrugerea a zeci de apartamente.

„A 4-a oara sunam la pompieri primavara asta. Asa o experienta ne-profesionala din partea domnului de la pompieri… Ne-a tinut 4 minute la telefon cu intrebari foarte inutile precum: „De unde vedeti acest fum? De pe Porii? Pai de acolo, totusi este o distanta… Dar sunteti siguri ca nu doar igienizeaza cineva acolo, pentru ca nu au mai fost apeluri din acea zona? A, pai acolo sunt blocuri in constructie, nu?  Aproape ca incerca sa ne convinga ca ne imaginam. Cand vedem fum, sunam. Va rog sa faceti la fel pentru ca nu stim niciodata care este sursa si unde se poate extinde!”, a scris Marina Păcurar.

Au venit cu greutate

Locuitorii din Florești spun că după 15 minute, un echipaj de pompieri și-a făcut apariția în zona respectivă.

În zona străzii Porii, acum câteva săptămâni etajul superior al unui bloc a fost distrus de un incendiu puternic. Pompierii au intervenit cu mare greutate și asta pentru că autoscara trimisă la fața locului s-a defectat iar rețeaua de hidranți stradali nu era alimentată cu presiune.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*