Acasă EVENIMENTE Pompierii s-au luptat două ore cu un incendiu la o casă din...

Pompierii s-au luptat două ore cu un incendiu la o casă din Baciu

0

Un incendiu a izbunit la o casă din localitatea Baciu, în noaptea de luni spre marți, iar pomăierii s-au luptat cu flăcările două ore.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit și o bucătărie de vară, situate într-un complex de locuințe de pe strada Transilvaniei, localitatea Baciu.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 2.00, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SAJ.

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, casa de locuit și anexa ardeau generalizat, cu pericol de extindere la alte două case situate la o distanță de aproximativ 5m.

Operațiunile de stingere a imobilului, construit pe două nivele și cu o suprafață ce totaliza aproximativ 300mp, au durat aproximativ două ore și au împiedicat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar în continuare forțele acționează la locul incendiului pentru stingerea focarelor ce ard mocnit și pentru înlăturarea efectelor negative”, a anuntat ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.