Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

Pont pentru clujeni. Lidia Buble va cânta live, la Apahida

La finalul acestei săptămâni, la Apahida, la zece kilometri de Cluj Napoca, se vor organiza Zilele Comunei Apahida.

Cu acest prilej, în cursul zilei de sâmbătă, printre artiștii celebrii care vor urca pe scenă o regăsim pe Lidia Buble, dar și pe Ami. Cele două vedete vor veni la Apahida, la invitația Primăriei Apahida, care organizeazează Zilele Comunei.

Ami va canta la Apahida.

Ami va canta la Apahida. Sursa foto: Ami Oficial

De asemenea, tot sâmbătă pe scena de la Apahida vor mai urca ”Origen & Daiana”, un cuplu cunoscut publicului larg din România, mai ales după de în 2022, și-au unit destinele chiar pe scena festivalului Untold.

Afisul oficial.

Afisul oficial.

Aurel Tămaș și alte nume grele vor cânta duminică

Pentru ziua de duminică, organizatorii au pregătit un spectacol de muzică populară susținut de celebrii Aurel Tămaș, Ovidiu Purdea Someș și Ionuț Pop.

Pe scenă vor mai urca și Ionela Moruțan, Mihaela Grindean, celebrul ceteraș Dorin Nemeș dar și Alex de la Cluj, cunoscut în toată România, de publicul iubitor de manele.

Pe scenă vor mai urca artiști locali cunoscuți în Apahida, care au mai evoluat în fața publicului și cu alte ocazii de acest gen.

Elevii merituoși vor primi premii

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a anunțat că la acest festival care va dura două zile, sâmbătă 19 august și duminică 20 august, va exista și un moment festiv în care copiii cu merite la învățătură și sport vor fi premiați cu premii în bani.

”Avem elevi cu rezultate foarte bune la învățătură pe care îi vom premia într-un cadru festiv. Premiu maxim pe care îl vom oferi va fi de 1.000 de lei. Sunt elevi care au avut nota zece la examenul de capacitate sau care s-au remarcat la olimpiadele naționale. De asemenea, avem și copi, foarte buni sportivi, care au reușit performanțe notabile la campionatele naționale sau alte întreceri sportive”, a declarat Grigore Fati.

Grigore Fati, primarul din Apahida, îi invită pe toți la cântec, joc și voie bună.

Grigore Fati, primarul din Apahida, îi invită pe toți la cântec, joc și voie bună.

La zilele comunei Apahida va exista și o zonă destinată copiilor. Vor fi tobogane sau alte activități care îi vor distra pe micuți, cum ar fi pictatul pe față sau alte activități cu animatori.

Donațiile vor merge la două cazuri grave

Cu ocazia Zilelor comunei Apahida, angajații Primăriei Apahida vor participa la o acțiune caritabilă. Ei vor găti balmoș și guiaș, iar banii din vânzarea acestor produse vor ajunge la două persoane din comună, care suferă de boli grave.

”Vreau să le transmit tuturor, celor din comuna Apahida, în primul rând, dar și clujenilor să vină la eveniment pentru a ne întâlni și a socializa. O dată pe an Primăria Apahida organizează acest eveniment destinat tuturor cetățenilor, care, astfel, au prilejul să petreacă împreună. Sperăm ca acest eveniment să decurgă bine și fără probleme notabile”, ne-a mai spus primarul comunei, Grigore Fati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Zeci de preșcolari de la Grădinița din Apahida sunt obligați să doarmă pe jos, pe saltele, într-o sală de mese, transformată în sală de...

EVENIMENTE

Mai multe imagini și înregistrări video cu o petrecere, la care au participat mai vânătorii clujeni, au fost postate pe o rețea de socializare....

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe Varianta ocolitoare Apahida-Vâlcele. La fața locului s-au...