, ,

Predica unui pastor: Dacă Dumnezeu va veni și te va prinde la zile onomastice în iad vei merge

Posted by

Un pastor al unei biserici neoprotestante le-a spus credincioșilor să se oprească din petreceri și din alte ”chefuri”, deoarece iadul îi va ajunge.

Pastorul Claudiu Stan le-a spus credincioșilor că iadul le va fi casă.
Pastorul Claudiu Stan le-a spus credincioșilor că iadul le va fi casă dacă vor mai merge la nunți.

Se pare ce pastorul Claudiu Stan a vrut să le ține o predică credincioșilor prezenți, care să îi conștientizeze și să se oprească din a face petreceri și ”chefuri”.

”În ziua în care Dumnezeu va apărea pe norii cerului, și îmi dau cu părerea: cum te va prinde Dumnezeu în ziua aceea? Dacă Dumnezeu va veni și te va prinde la zile onomastice în iad vei merge. Dacă te va prinde la petreceri, în iad vei merge. Ce cauți acolo când l-ai cunoscut pe Dumnezeu? Trebuie să merg că se supără nepotul, e nunta lui, dar eu am o masă aparte. E ca și cum ai luat parte. Psalmul 1 spune: ferice de ce cel care nu se va duce pe scaunul celui batjocoritor”, a comentat pastorul.

Ajunge cu ”bețiile, chefurile și ospețele”

În timpul predicii, pastorul Claudiu Stan a ținut să sublinieze importanța anturajului. Cu alte cuvinte, oamenii răi te vor duce doar în locuri rele, iar cei buni te vor îndemna să faci doar fapte bune.

De asemenea, a mai subliniat pastorul, lui Dumnezeu nu îi place să îi vadă pe oameni umblând în locurile pierzării.

”În primul rând când slujești lui Dumnezeu trebuie să îți schimbi anturajul, sa îți schimbi locurile, și să cauți să nu greșești în fața lui Dumnezeu. Mai bine să se supere oamenii. Pentru că Dumnezeu va scrie fiecare pas pe unde noi vom călca și pe unde va călca. Dumnezeu va știi fiecare cuvânt pe care îl vom rosti. Dumnezeu va știi fiecare gând pe care îl vom avea … Petru spune: ajunge că în trecut ați făcut voia neamurilor, ați treit în chefuri, în beții, în ospețe, în ură și minciună. Spune Petru, pune capăt acestor lucruri”, a mai precizat pastorul Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *