Pregătiri intense pentru Florești Fest 2024. Cine va urca pe scenă?

Posted by

Pregătiri intense pentru Florești Fest 2024. Mai mulți artiști renumiți din România vor urca pe scena Florești Fest în acest an.

Pregătiri intense pentru Florești Fest 2024
Pregătiri intense pentru Florești Fest 2024

Florești Fest 2024 va avea loc în weekend-ul 31 mai – 2 iunie, iar organizatorii au pregătit concerte și diverse activități.

„E momentul mult așteptat! Line-up-ul oficial pentru Florești Fest este aici! Fii pregătit să dansezi și să te distrezi alături de cei mai îndrăgiți artiști! Nu rata această ocazie unică de a te bucura de magia Florești Fest”, au transmis organizatorii Florești Fest.

Cine urcă pe scenă la Florești Fest

Cei mai în vogă artiști români vor cânta la Florești. Printre numele deja confirmate pentru ediția din acest an se numără Delia, Irina Rimes, Carla’s Dreams, Mario Fresh, Andra Gogan, Randi sau Mandinga.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Florești precum și de partenerii principali: Urbano Group și Vivo Cluj.

Pentru mai multe detalii, descărcați aplicația Memorabil din Google Play și App store pentru a vedea programul evenimentului.

Anul trecut, Florești Fest a avut peste 30.000 de participanți, fiind considerat cel mai mare festival organizat în comuna clujeană.

La ediția din acest an îi așteaptă pe floreșteni multă distracție, activități pentru cei mari și cei mici, zona de street food și concerte.

Florești Fest se află în acest an la ediția a 3-a și are loc în Parcul Poligon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *