, ,

Preluare ostilă a unui celebru restaurant din Cluj. Pictorul unor celebrități mondiale a rămas fără visul de o viață

Posted by

Unul dintre cele mai cunoscute restaurante din județul Cluj, este la Ciurila, și se numește ”Stâna lui Aidan”. Asta până de curând.

Pictorul Aidan Andon, cel care administra locație, împreună cu fosta soție, Roxana, a acuzat o preluare ostilă din partea acesteia. Mai pe românește, Aidan a rămas fără afacere, după ce a fost declarată insolvența la cererea fostei soții. În plus, a fost încheiat un alt contract de închiriere, cu o altă societate.

Aidon Andon acuză o preluare ostilă.
Aidon Andon acuză o preluare ostilă.

Întreaga stare de fapt l-a făcut pe pictorul Aidan să scrie un mesaj de protest, pe o rețea de socializare.

”Dragii mei, cu inima frântă, doresc să vă anunț ca proiectul Stâna lui Aidan s-a oprit deocamdată aici. De 2 luni de zile, încerc din răsputeri să mă feresc de o preluare agresivă din partea unui individ, care nu a avut nici o legătură cu proiectul meu. Din păcate, cu ajutorul unui administrator “binevoitor” și a unei insolvențe mai mult decat discutabilă, a reușit sa preia frumoasa locatie printr-un contract de închiriere, oferit cu dedicație de firma de insolventa”, a scris Aidan.

Telenovela pictorului Aidan

În urmă cu câțiva ani, cunoscutul pictor, originar din București, Aidan Andon s-a mutat la Cluj, mai exact la Ciurila, alături de soția lui, Roxana.

În trecut, Aidan a lucrat pentru nume grele din shobiz-ul mondial, precum Robbie Williams, Mike Tyson, Remy Bonjasky sau Dr. Alban.

În 2019, Aidan a decis să lase lumea tumultoasă a Bucureștiului și să se mute la ”țară”, iar pentru acest lac a ales localitatea Ciurila, la 22 de kilometri de Cluj, cunoscută pentru lacurile sale piscicole.

A înființat o fermă, unde se ocupa de oi dar și de alte animale. În paralel a pus la punct un restaurant care a prins foarte bine, mai ales că și numele era unul foarte bun ”Stâna lui Aidan”.

Fericirea pictorului s-a sfârșit în 2023

Potrivit presei din Cluj Napoca, Aidan a divorțat de soția lui, Roxana, în primăvare anului 2023. De atunci au început și problemele.

La scurt timp, societatea pe care funcționa restaurantul a fost declarată ca fiind în insolvență, de către Tribunalul Specializat Cluj.

Societatea de lichidatori judiciari a întocmit un plan de salvare, și ar fi aprobat închirierea locației către o altă societate comercială, controlată doar de fosta soție și noul iubit.

Din acest motiv a Aidan Andon ar fi rămas pe drumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *