Premieră la CFR Cluj. După 3 ani de stat în umbră, patronul Neluțu Varga s-a întâlnit cu jucătorii și i-a încurajat înaintea ultimelor 3 etape: „Suntem singuri împotriva tuturor”

Posted by

Considerat unul dintre cei mai discreți conducători din fotbalul românesc, patronul campioanei CFR Cluj, Nelu Varga, a ieșit pentru prima dată în ultimii trei ani pentru la o întâlnire cu jucătorii înaintea ultimelor trei etape cruciale din acest play-off al Ligii I.

Varga a avut o discuție cu toți jucătorii lui Dan Petrescu înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș, în care le-a explicat că se fac jocuri împotriva lor și că CFR este singură împotriva tuturor.

De asemenea, patronul i-a îndemnat pe fotbaliști să nu mai dezvăluie presei problemele din cadrul clubului pentru a nu pune presiune.

„Trebuie să luptăm mai mult ca niciodată pentru acest titlu. Suntem singuri împotriva tuturor! Am semnale din toate mediile că nimeni nu ne mai vrea campioni, că s-au săturat să tot câștigăm noi titlul, așa că trebuie să strângem rândurile, să fim uniți.

Să nu ne mai spălăm rufele prin presă, să nu mai dăm informații despre restanțe sau alte probleme financiare. Să le rezolvăm aici, între noi, nu prin ziare”, le-a spus Nelu Varga jucatorilor, citează GSP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *