Premierul Orban nu este la prima abatere! A apărut a doua fotografie în care fumează ca ”turcu” și nu respectă nici o lege

Posted by

Deși legea anti fumat interzice clar fumatul în locurile publice publice, premierul Orban nu vrea să o respecte!

După fotografia din sediul Guvernului României, unde Ludovic Orban fumează pe rupte, și bea whisky, acum a apărut o doua fotografie, în care premierul se poate vedea cum stă la masă cu alți oficiali guvernamentali și fumează. Cei de la masă poartă măști de protecție, dar premierul nu. În plus, este cu o țigară în mână, într-o sală de ședință a unei instituții publice.

Ambele fotografii au fost făcute publice de Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist și fost consilier al ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu. ”Din categoria învățămintele premierului Orban către popor, azi lecția Reguli de igienă: se fumează și în sala de ședințe de Guvern!”, a comentat Cristian Vasilcoiu.

Această postare vine după cea de la ziua de naștere a premierului a premierului Ludovic Orban,  în care acesta apare alături de mai mulți miniștri fumând și consumând băuturi alcoolice.

Întrebat de jurnaliștii de la Libertatea ce este cu poza în care apare ministrul Transporturilor, Lucian Bode, cel de Externe, Bogdan Aurescu, dar și vicepremierul Raluca Turcan, Orban a precizat că: ”Da, am văzut fotografia. Este făcută de ziua mea de naştere, pe 25 mai. Au venit câţiva colegi. Este reală, nu pot să dezmint, cum fac alţii, lucruri de domeniul evidenţei. Era pe seară, în biroul meu. Muncisem toată ziua, în ziua mea de naştere, iar ei au venit să îmi facă o surpriză. După ora 17:30-18:00, au venit la mine mai mulţi colegi care se şi văd în poză. Mai erau trei care nu se văd în poză. I-am servit, cum este normal, cu un pahar de ceva. Am stat de vorbă şi i-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, nu am făcut nimic rău”, a spus premierul Orban.

Într-un gest electoral dar și teatral, Ludovic Orban a mers la Poliția Capitalei unde a cerut să fie amendat pentru că a fumat în locurile publice și nu a respectat regulile de distanțare socială, care impun o distanță de minim 1.5 metri între persoane, și interzis reuniunile în grupuri mai mari de trei persoane.  Drept urmare, Poliția Capitalei a luat decizia de a-l amenda pe premier cu două amenzi de câte 1.500 de lei.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *