, ,

Președintele PSD Cluj a fost demis din funcție. Cine i-a luat locul? Acum se va vedea ce valoare are ”domn profesor„

Posted by

În cadrul Consiliului Național Politic al PSD au avut loc schimbări majore în structurile de conducere din teritoriu. Liderul PSD Iași, Maricel Popa, a demisionat din funcție.În locul lui Maricel Popa, șefia interimară la PSD Iași va fi asigurată de către prefectul Bogdan Cojocaru. Conform surselor noastre, Maricel Popa nu a luat această decizie de unul singur ci a fost ”convins cu frumosul” să renunțe la funcție.Pentru că a demisionat fără scandal, Marcel Ciolacu a ținut să-i mulțumească și i-a promis că va fi invitat în continuare la ședințele PSD.

Vasile Dîncu, șef la PSD Cluj

De asemenea, o altă schimbare intervine la PSD Cluj. Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, va prelua interimar funcția de președinte al PSD Cluj.

Această organizație era condusă de Alexandru Cordoș, dar acesta va trece în funcția de secretar general.

Mișcările se pare că sunt abia la început și evaluările continuă în filiale, de la Suceava la Constanța nimeni nu va scăpa de analiza care trebuie să ducă la echipe puternice și fără ”blaturi” spre anul electoral 2024.

Din această funcție, Cordoș trebuie să organizeze alegerile locale și generale. Cel mai probabil el va candida pentru funcția de primar al Clujului, din partea PSD, într-un moment critic pentru partid. Ultimele sondaje de opinie realizate pe municipiul Cluj Napoca, arată că PSD se bucură de un imens scor electoral de șase la sută. Din această poziție, lui Dîncu îi va fi greu să îl bată pe Emil Boc sau pe oricare alt candidat, susținut de acesta.

Lui Dîncu i-a fost întinsă o capcană

Liderii de la Bucureșlti, din PSD, nu îl prea simpatizează Vasile Dîncu. Surse politice ne-au declarat că ”domn profesor” a fost impus în această funcție politică pentru a fi evaluat in urma unor alegeri locale.

”Până acum a făcut pe ideoogul partidului și a candidat pe liste, acolo unde a fost sigur ca  va fi ales. Acum, trebuie să se bată cu Boc. Va fi testul lui de om politic, și anume de a participa, direct, într-o cursă electorală”, a spus un politician.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *