, ,

Președintele USR l-a făcut praf pe Emil Boc: ”este o perdea de fum lansată de Boc pentru a-și motiva neputința”

Posted by

Emil Boc a lansat un atac nejustificat la adresa USR, spunând că sunt un partid de ghiocei, după ce la licitația organizată de Primăria Cluj Napoca, pentru construcția șoselei metropolitane Cluj, nu s-a prezentat nimeni.

După acest atac, absolut gratuit, președintele USR, Cătălin Drulă a reacționat, și a spus despre Boc că este un om care se poate ocupa doar de proiecte mici, și care are grave probleme de caracter.

”Adică el conduce licitațiile, el a organizat studiul de fezabilitate, el l-a derulat, și acum alții sunt de vină. A avut o licitație pentru centura metrolitană, la care nu a avut nicio ofertă depusă. Ăsta este un semnal că lucrurile au fost făcute prost, derulate chiar de primăria dumnealui. Am două comentarii, unul de formă și altul de fond. Eu aveam un respect pentru dl. Boc, pentru că a fost premier al României și primar al Clujului. Sunt absolut șocat, când eram ministru mă lăuda și îmi mulțumea că am gândit extraordinar schema de finanțare pentru proiectele Clujului, metroul din PNRR, și centura metropolitană din programul Transport 2021-2027. După ce nu am mai fost ministru a început să mă atace”, a spus Drulă.

Este un om care nu se poate ocupa decât de lucruri mici

Președintele USR a mai comentat că Emil Boc este un politician și un administrator care se poate ocupa doar de lucrurile mici, precum străduțe sau autobuze, nu de proiecte vizionare care să aducă un plus de valoare unei zone întregi.

”Pe fond, lucrurile sunt de un absurd greu de înțeles. Centura metropolitană este finanțată prin proiectul de Transport, al Uniunii Europene, ori însuși ce s-a întâmplat acum, că nu are un contract semnat de execuție nici în 2023, denotă că am luat decizia corectă, de a nu pune în PNRR, ci în Programul Transport, care se poate întinde până în 2030, acest proiect. De fapt este o perdea de fum lansată de Boc pentru a-și motiva neputința. Și aici cumva este marea mea dezamăgire. Una dintre ele ține de caracter, una să îmi mulțumești în privat și în relația instituțională, și apoi să ieși în public să arunci cu noroi. A doua dezamăgire este că ca am crezut că este un om care poate face ceva. Îmi ziceau prieteni de-ai mei din Cluj că boc nu se poate ocupa decât de proiecte mici, de străduțe, de autobuze, și nu îi credeam. Ori dovada că nu a reușit să ducă deloc înainte acest proiecte al metroului, și al centurii metropolitane, pentru care a avut tot sprijinul guvernului central, spune multe”, a mai spus Drulă, la Digi 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *