Prietenia este floară rară. Fiul milionarului clujean Ștefan Gadola recunoaște asta

Posted by

În urmă cu câțiva ani, Sorin Gadola, fiul milionarului clujean era pe prima pagină a tabloidelor cu scandalurile în care era implicat. Avea o viață agitată, din care nu a lipsit un anturaj fals, care îl căuta pentru banii lui, nu pentru prietenia adevărată.

Sorin Gadola a fost implicat în conducerea Untold, a avut fel de fel de probleme, dar viața i-a oferit un exemplu că se poate și altfel și s-a schimbat complet. Nu mai este puștiul teribil care circula cu viteze amețitoare pe străzile Clujului, sau care căută faima cu orice preț.

Sorin Gadola s-a apropiat mai mult de biserica.
Sorin Gadola s-a apropiat mai mult de biserica. Sursa foto: Sorin Gadola

Acum, Gadola junior spune că și-a dat seama că prietenii lui au fost doar de conjunctură.

”Mi-a arătat Dumnezeu că erau departe de mine și că au fost întotdeauna. Nu e ceva glorios, ce revelație am avut eu, pur și simplu nu au fost lângă mine. Am avut momente mari de cumpănă cu sănătatea, în primele două ediții ale festivalului am avut tot felul de pățanii. Toți ceilalți care mă puteau ajuta, puteau să-mi dea un mesaj, puteau să mă sune, n-au făcut-o”, a povestit Sorin, la o emisiune te televiziune.

A văzut fața urâtă a oamenilor

Sorin a mai povestit că după ce s-a retras din organizarea Untold, dar și după ce și-a schimbat stilul de viață, a văzut că este părăsit de toți cei care credea că îi sunt prieteni.

”Mă sunau bancheri, mă sunau brokeri cu care lucram, arhitecți, avocați cu care lucram, mă întrebau «de ce nu îmi dai?». Am văzut o față foarte urâtă a oamenilor, totuși eram clientul lor, îi plăteam pe toți. Degeaba mă aplaudau și râdeau la glumele mele, omul în natura lui vrea să te jupoaie, dacă poate și dacă îl lași. Aia a fost prima mea tragedie. Când mi-a fost greu eu am fost ăla prost, depresiv, nebun și probabil că aveau dreptate, dar ei unde au fost în relația cu nebunul? Cu unii am crescut împreună, am fost prieteni, deci e o tragedie să vezi oameni cu care crești, pe care nu îi interesează de tine”, a mai povestit Sorin Gadola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *