Primăria Cluj-Napoca se alătură sâmbătă campaniei naționale „Let’s do it Romania”! Unde se va face curățenie?

Posted by

Primăria Cluj-Napoca și-a anunțat susținerea campaniei naționale „Let’s Do It, Romania!” și îi așteaptă pe clujeni să se alăture Zilei de Curățenie Naționale, care va avea loc sâmbătă, 16 septembrie 2023.

Astfel, în Cluj-Napoca, acțiunea se va desfășura în zona Becaș și în Hoia – zona Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”, iar 35 voluntari și angajați ai primăriei vor participa sâmbătă la la acțiunea din zona Becaș.

Clujenii sunt așteptați în data de 16 septembrie să strângă deșeurile din natură și să petreacă o zi împreună cu oameni dornici să facă fapte bune. Înscrierile se pot face la https://membership. letsdoitromania.ro/.

Pentru informații suplimentare pot fi contactați coordonatorii județeni https://letsdoitromania.ro/ contacte/.

Devenit deja o tradiție, evenimentul implică și alte 191 de țări care au aceeași misiune: o lume cu mai puține deșeuri. Din 2009 pana în prezent, în cadrul Zilei de Curățenie Națională, peste 2.200.000 de voluntari au luat parte la acțiunile Let’s Do It, România! desfășurate la nivel național.

Ca o recunoaștere importantă a impactului constant și consistent asupra durabilității globale a mediului, pe data de 24 iulie 2023, la Roma, eforturile World Clean-up Day au fost apreciate cu Premiul Națiunilor Unite pentru Mobilizare pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *