,

Primăria condusă de condamnatul Horia Șulea, mai presus de lege. Stadioanele sunt închise, dar la Florești s-a permis accesul spectatorilor cu TORȚE la inaugurarea nocturnei

Posted by

În timp ce suporterii și microbiștii din România nu au acces pe stadioane din cauza măsurilor impuse de Guvernul României din cauza pandemiei de coronavirus, Primăria Florești a demonstrat că este mai presus de lege și a permis accesul spectatorilor la inaugurarea nocturnei micuței arene din cea mai mare comună din România.

Primarul independent și fără sprijin politic, Horia Șulea, condamnat la închisoare pentru trafic de influență, a inaugurat, în plină campanie electorală și epidemie de coronavirus, noua nocturnă din Florești, permițând accesul spectatorilor fără mască, fără distanțare socială și chiar cu torțe pentru care suporterii de obicei iau interdicții si amenzi din partea Jandarmeriei Române. Însă de această dată la inaugurarea nocturnei din Florești au închis ochii.

Primii care au reacționat au fost suporterii campioanei CFR Cluj, reuniți în Peluza Vișinie.

„De 6 luni nu am mai avut șansa să fim alături de echipa favorită pe stadion, că aparent „e risc de răspândire a virusului” dacă s-ar juca cu spectatori, dar pentru cei aflați in campanie electorală de la Primaria Floresti nu există pandemie, iar accesul liber pe stadion fără măști,fără distanțare și cu torțe pentru care suporterii de obicei iau interdicții si amenzi nu este o problemă. Jandarmeria Română si Jandarmeria Cluj , oare „sportivii” care au aprins torțe au autorizație pentru folosirea pirotehniei? Nouă ne dați amenzi și interdicții pe stadion chiar și la un an de la eveniment, sper să procedați la fel și în cazul ăsta. În cazul ăsta nu există riscul de răspândire a virusului?”, au scris cei din Peluza Visinie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *