Acasă ADMINISTRATIV Primăria lui Boc continuă să cumpere toalete ecologice inteligente la preț de...

Primăria lui Boc continuă să cumpere toalete ecologice inteligente la preț de garsonieră

0

Primăria Cluj-Napoca a anunțat, la începutul anului, semnarea unui contract pentru cumpărarea a patru toalete publice ecologice inteligente, în valoarea totală a peste 225.000 de euro.

Câștigătorul licitaţiei a fost desemnată Comex Rom SRL, societate din Bucureşti.

Firma a mai livrat astfel de toalete inteligente în București, Iași sau Sibiu.

5 toatele ecologice au mai fost cumpărate

Autorităţile locale au mai cumpărat in 2019 încă cinci astfel de toalete ecologice, după un proiect propus de clujeni în cadrul procesului de bugetare participativă.

Detalii despre toaletele ecologice

Toaletele automate sunt confecţionate din panouri de ciment armat cu fibră de sticlă, protejate cu vopsea antigraffiti, sunt prietenoase cu mediul, având un consum redus de energie electrică și de apă iar, în plus, se și curăță automat, fără a mai fi nevoie de personal auxiliar. Acestea se spală și dezinfectează automat după utilizare.

Există posibilitatea ca cei care le folosesc să fie delectați și cu muzică, iar toaletele au un buton SOS care permite deschiderea ușilor atunci când se întrerupe alimentarea cu energie electrică. Toaletele pot fi monitorizate de la distanță pentru a se verifica dacă funcționează la parametri optimi și au sisteme automate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.