Acasă EVENIMENTE Primărița din Chinteni reacționează la scandalul provocat de Sergiu Sotelecan. ”Îi vom...

Primărița din Chinteni reacționează la scandalul provocat de Sergiu Sotelecan. ”Îi vom depune plângere penală”

0

După scandalul provocat, sâmbătă, noaptea, la Chinteni, de cunoscutul Sergiu Sotelecan, primărița Lucia Suciu, supranumită și ”primărița de fier”, a reacționat.

La al șaselea mandat de primar, ceea ce înseamnă că oamenii o apreciază, Lucia Suciu a precizat că va depune o plângere penală pe numele lui Sotelecan, pentru ultraj.

”Voi înregistra, alături de colegul meu, polițist local o plângere penală pentru ultraj, la Parchetul de pe lână Judecătoria Cluj-Napoca”, a precizat Lucia Suciu.

A fost un eveniment provat

”Apreciez ca fiind absolut regretabil ceea ce s-a întâmplat sâmbătă, 7 ianuarie 2023, la un eveniment privat, organizat de domnul Eugen Jașcău”, a mai precizat în continuare primarul din Chinteni.

Prin cererea depusă la Primăria comunei Chinteni, Eugen Jașcău a solicitat închirierea Casei de Cultură Chinteni pentru data mai sus menționată, în intervalul orar 17:00 – 24.00. Acest program a fost asumat atât de autoritățile publice locale, cât și de organizatori.

”Menționez că eu nu am participat la acest eveniment, fiind plecată din localitate. Prin dispoziție, a fost desemnat polițistul local din cadrul aparatului de specialitate al primarului, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice. Domnul Sergiu Sotelecan nu a figurat pe lista invitaților la acest eveniment, el sosind, în jurul orei 23:00, alături de unul dintre participanți”, a mai precizat primarul din Chinteni.

Autoritățile să își facă treaba

Lucia Suciu a mai spus că Sergiu Sotelecan, din același partid ca și ea, PSD, ales ca și consilier local la Ciurila, județul Cluj, a folosit un limbaj vulgar, nedemn de orice persoană, care poate fi catalogat drept o infracțiune la demnitatea persoanelor.

”Consider că indiferent cine suntem sau indiferent de unde venim, este necesar să respectăm regulile stabilite de organizator. Sunt convinsă că autoritățile competente vor lua măsurile care se impun, în cel mai scurt timp”, a mai spus Lucia Suciu.

Sâmbătă, noaptea, Sotelecan a participat la o petrecere privată la Chinteni, iar la ora anunțată pentru închidere a făcut scandal că nu mai poate bea un ”pahar cu coniac”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.