Acasă STIRE PRINCIPALA Primarul amorezat beton de o frumoasa clujeancă. Ce mesaj i-a scris de...

Primarul amorezat beton de o frumoasa clujeancă. Ce mesaj i-a scris de Valentines Day

0
sursa foto: facebook/catalin chereches
Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș pare îndrăgostit la maxim de frumoasa clujeană Tabita Gliga.
Tânara de care primarul din Baia Mare este îndrăgostit, este din Reghin, dar de mai mulți ani locuiește la Cluj Napoca, unde este studentă la Facultatea de Artă și Design.De Valentines Day, Cătălin Cherecheș a scris un mesaj frumos pe o rețea de socializare.
”Iubesc. Mult, cu pasiune, totul. Viața în sine, viața mea, rostul meu în această lume, familia, orașul, comunitatea, oamenii. Pe Dumnezeu, rugăciunea, pe cei care cred și speră și alături de care putem și construim un viitor mai bun pentru noi toți. Și pe EA…”, a scris primarul din Baia Mare.

S-a îndrăgostit iremediabil

Dragostea nu bate la ușă și nici nu te intreabă niciodată nimic. Doar te pălește atât de puternic încât îți pierzi busola existenței.
 
Prin acest culoar al existenței umane, prin care fiecare trecem, pășește acum și primarul din Baia Mare. Dragostea nu are nici timp, nici distanță, și nici dimensiune.
 
”Fără să facă sau să zică nimic. Doar fiind EA … Mă uit la EA și înțeleg dintr-o dată iubirea la un alt nivel. Un nivel superior, unde nu contează detaliile, piedicile, lupta continuă, bârfele, comentariile, firea umană, nimic. Doar eu și EA, oriunde am fi, o mare de pace, liniște, firesc și iubire”, a mai scris Cătălin Cherecheș.

Mesajul e doar despre iubire

Primarul a explicat și de ce a postat această fotografie, cu tânăra din Cluj care i-a răpit inima.
 
”O postez azi, deși fotografia nu este de acum, pentru că am înțeles cu adevărat doar recent că Dumnezeu lucrează prin moduri nebănuite, ne oferă nu când vrem și putem, ci când avem nevoie cel mai mult și mai mult și poate nici nu știm… Se uită la mine și mă pierd în privirea ei unde găsesc toată pacea, iubirea și liniștea din lume. Mă uit la EA și știu astăzi că anii în care nu am permis nimănui să fie aproape de inima mea este de fapt modul în care Dumnezeu m-a învățat una dintre marile lecții ale Sale. Toate la timpul lor!”, am mais scris Cherecheș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.