Primarul din Florești a fost audiat în scandalul amoros de la Primăria Florești. ”Camera” care va duce la inculparea unor oficiali!

Posted by

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, primarul din Florești, Horea Șulea a fost chemat la audieri în scandalul amoros, în care a fost montată o microcameră de luat vederi în biroul directorului executiv, din cadru l Primăriei Florești, Raluca Doja.

Aceleași surse din cadrul Poliției Cluj au declarat pentru foaiatransilvană.ro că dispozitivul de monitorizare video era montat în plafonul biroului directoarei Doja, și direct conectat la serverul instituției, care este folosit pentru stocarea imaginilor înregistrate de camerele video ale clădirii. Polițiștii clujeni mai spun că la acest server avea acces direct Ștefan Goia, fost polițist clujean, considerat un om de bază al primarului. ”Este foarte clar ce a fost la Primăria Florești. Nu a fost nici DNA și nici SRI, așa cum s-a spus inițial. Este vorba despre o hărțuire a unui angajat, care în trecut a fost în relații mai bune cu primarul. Indiferent ce declară cei doi lucrurile sunt clare. Camera a fost montată acolo pentru a o supraveghea ilegal pe directoarea executivă. Imaginile erau preluate de serverul de securitate, de unde erau captate și predate cel mai probabil primarului Șulea”, a spus un polițist clujean.

Informațua audierii primarului a fost dată de infocluj.eu.

”La data de 24 iunie, în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei instituţii publice, a fost identificat un dispozitiv electronic despre care funcţionarii publici nu aveau cunoştinţă”, au susținut reprezentanții IPJ Cluj. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de verificări, context în care, într-un birou, au identificat dispozitivul electronic pe care l-au ridicat în vederea continuării investigaţiilor”, a conunicat la vremea respectivă IPJ Cluj.

Pe de altă parte, ziardecluj.ro vine cu o altă teorie și anume că primarul din Florești, Horea Șulea ar avea o aventură extraconjugală cu Raluca Doja și ar fi dispus urmărirea acesteia prin ”mijloace specifice”.

Domnul Horea Șulea, primarul Floreștiului, nu va mai mânca zeamă caldă de la nevestică, multe săptămâni înainte, și asta pentru că el este cel care i-a plantat doamnei Raluca Doja o cameră de spionaj în birou. ”Între Horea Șulea și doamna Doja au existat numeroase apropieri copulante. Chiar dacă domnul Șulea este foarte căsătorit și doamna Doja este foarte căsătorită cu un jandarm, iubirea lor a dăinuit mulți ani fericiți. Însă doamna Doja a fost generoasă și cu alții prin Cluj, dar s-a aprins foarte tare după bastonul de primar al unui băiet din Maramureș, pentru care se zice în primărie că vrea chiar să divorțeze. Șulea n-a putut să accepte să fie rănit în amorul propriu, în propria sa ”casă”, dându-i ordin lingăului său de casă, Mihai Petean zis și Pitonul, să planteze o cameră de spionaj pe care fosta amantă, Raluca Doja, a descoperit-o, făcând ca trenul. Ea este cea care a chemat poliția să facă percheziții. Astfel că nenea Șulea se va mai alege cu un dosar penal, foarte probabil. Așa e, măi Horică, atunci când ți se umflă capul de la prea multă grandomanie și te crezi deasupra tuturor”, susțin cei de la Ziardecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *