, ,

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu își construiește o ditamai vila. Doar gardul este cât un apartament în comuna pe care o conduce

Posted by

Bogdan Pivariu își construiește o vilă foarte frumoasă în comuna Florești, localitatea Luna  de Sus.

Pe internet, pe o rețea de socializare, pe contul Radio Vision 24 a apărut un film, în care casa este prezentată ca fiind proprietatea lui Nicolae Pivariu, tatăl lui Bogdan Pivariu, primarul PNL, din Florești.

Vila construită de primarul din Floresti.
Vila construită de primarul din Floresti. Sursa foto: captură video

Departamentul de Investigații de la Foaia Transilvană l-a contactat pe Nicolae Pivariu, șeful Direcției de Sănătate Veterinară Cluj, pentru a-l întreba dacă este casa lui.

Oficialul ne-a răspuns că a văzut și el imaginile și că ”este casa lui Bogdan”.

”Dacă-s bugetar asta înseamnă că nu aș fi avut voie să îți construiești o casă, într-o viață de om”, a declarat Nicolae Pivariu.

Mai departe, Foaia Transilvană a cerut informații și de la oficialul responsabil cu relațiile cu presa de la Primăria Florești, dar nu am primit niciun răspuns.

Dacă acesta ne va fi comunicat, va fi publicat, în continuarea acestui articol.

Vila cu un gard cât un apartament în Florești

Casa care apare pe filmul postat pe o rețea de socializare are un gard impresionant.

Specialiștii consultați de Foaia Transilvană ne-au declarat că prețul minim pentru un astfel de gard, separat de prețul casei, este de câteva zeci de mii de euro.

”Gardul este din beton armat, placat cu ceva piatră din ce se vede pe film. Dacă ținem cont, de lungimea gardului, de grosime și înălțimea lui rezultă un cubaj destul de important. Să nu uităm că prețul la un beton de gard este și el de peste 300 de lei/metru cub. Mai trebuie să adaugăm și armătura de fier, prețul final fiind unul pe măsură”, ne-a declarat un constructor.

Declarația de avere la secret

În declarația de avere postată pe Portalul declarațiilor de avere, veniturile familiei lui Bogdan Piuvariu sunt secretizate.

De asemenea, din altă declarație de avere, din 2022, aflăm că Bogdan Pivariu a avut un salariu anual de 105.132 lei, ceea ce înseamnă un venit lunar de 8.761 lei. Soția lui Pivariu, Dalma, a avut venituri anuale de 22.000 de lei.

Mai mult, familia primarului are un credit luat în 2016, pe 30 de ani, în valoare de 225.000 de lei, adică 45.000 de euro.

În declarația de avere a primarului Pivariu se mai arată că acesta deține p casă de locuit, și jumătate dintr-o alta, în comuna Luna de Sus, dar și un apartament.

Pentru a vedea imaginile video puteți accesa pagina Radio Vision 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *