,

Primarul din Jucu nu suportă democrația! PSD-istul Dorel Pojar își amendează cu ferocitate contracandidații

Posted by

Nicolae Borca este un tânăr om de afaceri din Jucu și candidează pentru funcția de primar al comunei, din partea USR – PLUS. În ultimele zile, ne-a precizat Borca, primarul din Jucu, PSD-istul Dorel Pojar s-a apucat să îi amendeze pe localnicii care au permis montarea de panouri electorale pe terenurile lor.

„Distinsul dom primar” văzând ca îmi fac pre-campanie alături de colegii din echipa USR PLUS Jucu a încercat o mulțime de acțiuni pentru a stopa acțiunile noastre. A început cu telefoane de la diverși cetățeni din comună că să nu primim acord de la ei sau sa își retragă oamenii acordul dat către noi. Toate bune și amuzante dar ce s-a întâmplat marți 11 august depășește orice bun simț și imaginație. A dat ordin să fie amendați cetățenii comunei care ne-au permis amplasarea de bannere electorale pe acei suporți metalici, mai exact : Politia locala mi-au amendat socrii cu 1000 lei pentru un suport de metal care nu are nicio fundație sau vreo săpătură în pământ, amplasat în curte, pe teren privat”, susține Nicolae Borca.

După această prima etapă, primarul Pojar a trecut personal la aplicat amenzi, prin intermediul inspectorilor Serviciului de Urbanism, fiind probabil nemulțumit de faptul că polițistul local a fost prea blând. ”Nemulțumiți probabil de suma mica data de polițistul local, au schimbat tactica, domnul primar a făcut poze din mașină la suporții metalici și a ordonat către compartimentul urbanism să continue ei amendarea cetățenilor, așa ca a urmat familia Hoza de la Jucu de Mijloc (doamna farmacistă) cu 5000 lei, apoi am primit și eu tot 5000 lei, urmat de o altă familie din Jucu de Sus tot cu 5000 lei. În procesul verbal domnii din primărie au uitat sa specifice legea și dreptul de a achita jumate din minim în termen de 15 zile. În mod sigur au uitat intenționat. Toate aceste procese verbale sunt nule, asta se va dovedi în instanță. Până atunci eu am să achit în numele celor amendați conform legii jumate din minim, mai exact câte 500 lei pt fiecare amendă, ulterior toate le vom contesta în instanță. Sper ca toate daunele de abuz în serviciu și denigrare să fie suportate de „dom primar” și nu din bugetul comunei Jucu. În curând am să vă prezint realizări din actualul mandat PSD-ist fără autorizații de construcție si persoanele protejate de către echipa pesedistă din Jucu, persoane care au construit case fără autorizații și nu au fost sancționați. Atât puteți „dom primar”? RUȘINE!”, a scris Borca.

3 răspunsuri

  1. Avatar Marcel
    Marcel
  2. Avatar Bota
  3. Avatar Bota

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *