,

Primarul Emil Boc le-a adresat o scrisoare de felicitare campionilor de la CFR Cluj după al treilea titlu consecutiv câștigat: „Ați reușit să puneți iarăși Clujul pe harta sportivă a Europei”

Posted by

CFR Cluj a câștigat luni seara, 3 august 2020, al treilea trofeu de campioană consecutiv și al șaselea din palmares, după ce a învins CSU Craiova, scor 3-1, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie.

Astfel, trupa pregătită de Dan Petrescu va reprezenta România, din nou, în cea mai importantă competiție inter-cluburi, Champions League, obținând accederea în primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Primarul Emil Boc a ținut să îi felicite pe campionii de la CFR Cluj pentru această performanță și le-a adresat o scrisoare.

„Echipei Clubului de Fotbal CFR 1907 Cluj – Campioni ai României în sezonul competițional 2019-2020

Felicitări, CFR 1907 Cluj!! Respect campionilor și întregii echipe care a făcut posibil acest rezultat remarcabil! Ne-ați dat ocazia – din nou – să trăim o seară plină de emoție aici, acasă, la Cluj.

Vă felicit pentru noile performanțe excepționale, obținute în acest sezon al Ligii I și pentru adjudecarea celui de-al 6-lea titlu de campioană din istoria clubului!

Putem să sperăm cu toții la un parcurs european istoric, alături de suporterii care să vă susțină din nou cu energia lor din tribune. Să sperăm că, respectând regulile, vom putea să ne întoarcem în scurt timp în tribunele stadioanelor, pentru a fi aproape de echipele favorite.

Aţi reuşit, fără doar și poate, să puneţi iarăși Clujul pe harta sportivă a Europei! Felicitări și mult succes în continuare!!„, a sustinut edilul Clujului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *