,

Primarul PNL-ist din Ciucea petrece în timp de pandemie. ”Nu am dat în cap la nimeni” VIDEO

Posted by

Deputatul PSD de Cluj,. Horia Nasra a difuzat un film în care primarul din Ciucea, Radu Abrudan, membru al PNL a participat la o petrecere, la ziua unui pădurar, alături de viceprimar și de alte 20 de persoane, fără a purta măști de protecție și fără a păstra distanța socială.

”La Ciucea, primarul și viceprimarul dansează pe manele în plină pandemie, alături de un pădurar renumit în zonă. Oare autoritățile statului dorm sau dacă este primar de la PNL închidem ochii și ne prefacem că nu am văzut nimic?”, a scris deputatul Nasra.

Contactat primarul din Ciucea, Radu Abrudan a dat dovadă de maximă onestitate. ”Da domnule, am fost la o petrecere. Ce să zic, că nu am fost?Petrecerea a fost aseară. Au participat maxim 20 de persoane. Pădurarul respectiv nici nu este de la noi din sat. Am fost cu niște prieteni și ne-am distrat”, a spus Abrudan.

Edilul mai spune că cei de la PSD fac scandal deoarece un sondaj de opinie, făcut recent, îl indică pe el cu 80 la sută din intenția de vot a oamenilor. ”Am dreptul să mă duc. Nu am făcut nimic ilegal. Cei de la PSD încearcă să facă tot felul de măgării. Nu am făcut nimic ilegal”, a mai spus primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *