Primul mare concert anunțat pentru 2024 la Cluj

Posted by

Sala Polivalentă va găzdui primul mare concert din 2024 la Cluj-Napoca, pe 15 februarie, iar biletele au fost puse în vânzare online.

Renumit artist grec Nikos Vertis va veni pentru prima dată la Cluj-Napoca și va urca pe scena Sălii Polivalente BT Arena, după ce va susține concertul de la București, din 9 februarie, de la Sala Palatului.

Nikos Vertis a venit pentru prima dată în România în noiembrie 2015, unde a concertat la Sala Palatului. Succesul său extraordinar în fața publicului român i-a adus în ultimii 9 ani un număr de 14 concerte si peste 50.000 de spectator la concertele sale.

Este singurul artist străin care a creeat o tradiție, oferind de fiecare dată un show extraordinar, de calitate, el însuși fiind cucerit de România, mărturisind că de abia așteaptă să se întoarca aici în fiecare an. „Pentru mine Romania este ca a doua casa. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul roman, care imi fredoneaza piesele de atâția ani chiar daca nu cunoaste limba greaca, ceea ce imi intareste convingerea ca muzica este un limbaj universal. Ma intorc de fiecare data cu o deosebita placere iar in acest an aniversar pentru mine, vom canta si vom dansa impreuna chiar in luna iubirii, de Valentine’s Day”, declara Nikos Vertis.

Concertul din 15 februarie de la BT Arena, aduce o noutate nu numai pentru orașul Cluj-Napoca, dar si pentru publicul din intreaga țară. Practic, sala se va transforma într-un Lounge imens, cu pachete Premium, unde spectatorii vor putea sta pe canapele sau la mese, având incluse în prețul biletului, mâncare și băutură.

Biletele pot fi achiziționate prin intermediul platformei bilete.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *