Principii legate de cazinouri online pe care trebuie să le urmezi

Suntem jucători, pariori, gambleri și ne bucurăm fiecare de tot ce ne poate oferi cazinoul nostru preferat. Participăm la jocuri diferite, aplicăm strategii diferite, iar fiecare dintre noi are obiective proprii. Nu contează unde vrem să ajungem cu aceste pariuri sau sesiuni de gambling, un lucru este clar: O strategie nu va funcționa pentru toată lumea. Pur și simplu suntem oameni diferiți și jucăm din motive diferite.

Cu toate acestea, specialiștii ne recomandă să urmăm câteva principii care nu au cum să ne dăuneze în activitatea noastră din cazino. Uite despre care dintre ele vom discuta astăzi:

Întotdeauna încearcă să devii mai bun

Dacă există un mindset pe care să îl urmezi indiferent de cazinoul tău preferat, acest principiu este recomandat tuturor gamblerilor. Chiar și cei care joacă la 888 casino sau oriunde altundeva. Să devii mai bun nu a rănit niciodată pe nimeni și sigur îți va fi de folos mai târziu în momentele în care va fi nevoie să iei o decizie bazată pe experiența acumulată în toți acești ani. Dacă ești unul dintre jucătorii care petrece foarte multe ore într-un cazino online, încearcă să te gândești la acest sfat.

Cât timp ești implicat trup și suflet în sesiunile tale, încearcă să acorzi și puțin timp pentru a te gândi la cum să îți îmbunătățești deciziile. Încearcă să pui la cale o colecție de cărți de specialitate pe care să le citești pentru a afla și alte informații. Este la fel de important să mergi la cazino cu oameni care au un mindset la fel de sănătos ca și al tău pentru că numai așa vă veți influența pozitiv unii pe ceilalți.

În cele din urmă, este mereu sănătos pentru tine și bugetul tău să știi care este poziția în care te afli. Nimeni nu se poate numi expert și de aceea este bine să fii mereu pregătit să accepți un pariu pierdut.

Învață matematica din spatele jocurilor

Toate jocurile din cazino funcționează doar pe principii matematice și pe probabilități. Dacă un cazino va lansa un joc nou, fii sigur că pe termen lung, procentul este doar în favoarea cazinoului, lucru de care trebuie să ții cont mereu în sesiunile tale de joc. Fiecare joc din cazino funcționează după un algoritm matematic. Dacă vorbim de jocurile de cărți, algoritmii sunt destul de asemănători. Cu cât jocul este mai complex, cu atât procentele matematice sunt mai greu de calculat.

Foarte mulți gambleri s-au specializat în a număra cărți la Blackjack deoarece au înțeles cum funcționează acest lucru. Deși este un lucru foarte greu de învățat, șansele cresc doar cu 1 sau 2 procente. Încă un exemplu este jocul de ruletă. Nu ar trebui niciodată să te joci la o ruletă care conține și un număr de 00 zero dublu. Acea ruletă are șanse de câștig mult mai mici decât restul.

Nu fii hater

Să fii hater nu va fi decât un lucru care te va dezavantaja atunci când vei fi în cazino. Cu cât vei deveni mai toxic pentru cei din jurul tău, cu atât vei fi privit mai greșit, iar oamenii îți vor interpreta comportamentul într-un mod negativ. Dacă ești la un joc de Blackjack sau Craps, încearcă să nu te exteriorizezi la fiecare mutare.

Crezi că jucătorii din jurul tău vor să audă pe cineva cum înjură sau vorbește foarte mult în timpul rundelor? Pe același principiu, nu ar trebui niciodată să te iei de alți jucători care câștigă mai mult decât tine. Fiecare este acolo cu scopul de a se distra sau de a câștiga un ban în plus, iar fiind hater, cel mai probabil vei strica toată distracția.

Ia o pauză în momentul în care simți că clachezi

Să intri într-un burnout nu te va ajuta prea mult și o pauză este mai mult decât benefică. Jucătorii de cazino sau gamblerii care petrec foarte multe ore în cazino pentru a ajunge pe profit sunt foarte extenuați din punct de vedere psihic, motiv pentru care au nevoie de o pauză din când în când pentru a putea să se odihnească.

Cu cât pierzi mai mult sau cu cât ești mai obosit, cu atât vei lua decizii mai pripite și mai grăbite sau te vei abate de la principiul tău de joc.

Stai departe de sisteme

Sistemele se bazează și ele pe principii matematice tradiționale. De exemplu, un sistem de la jocul de ruletă te-ar împinge să pariezi pe culoarea neagră după ce au fost 20 de pariuri de culoare roșie. Adevărul este că fiecare rotire de la orice joc de cazino are aceeași șansă de fiecare dată. Deci nu doar că este posibil ca și pariul 21 să fie tot roșu, dar există șansa ca pariurile să continue cu roșu până la 40. Faptul că au fost multe roșii până acum, nu schimbă cu nimic șansele.

Concluzie

Cazinoul îți dă câștiguri doar atunci când joci echilibrat și știi foarte clar care îți sunt obiectivele. Dacă vrei să câștigi 500 RON, în momentul în care acest lucru s-a întâmplat, sesiunea de pariere trebuie încheiată. Fii strict cu tine și urmează-ți instinctul.