,

Probleme pentru Boc? George Simion și Caravana AUR vin la Cluj și ar putea forța intrarea în primărie sau Consiliul Județean!

Posted by

Caravana AUR va organiza miercuri, 19 ianuarie, o adunare a membrilor și simpatizanților partidului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), în Piața Avram Iancu, în prezența liderului George Simion.

După scandalul făcut la Timișoara, când o „mână” de simpatizanți AUR au forțat intrarea ilegală în primărie pentru a avea o discuție cu edilul Dominique Fritz.

Autoritățile locale sunt în stare de alertă

Manifestația de la Cluj din Piața Avram Iancu, între orele 12:39 – 13:30, nu este autorizată de Primăria Cluj-Napoca, iar conform unor surse, Simion și adepții săi ar putea forța intrarea în primărie sau Consiliul Județean Cluj pentru a avea o discuție cu Emil Boc sau Alin Tișe.

Nu există o autorizație din partea primăriei deoarece nu s-a depus o cerere în acest sens în termen legal de trei zile, așa cum spune legea.

Scopul vizitei lui George Simion la Cluj este pentru încurajarea strângerii de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, demers inițiat de AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *