Profesoară bătută cu pumnii și picioarele de un elev recalcitrant. Polițiștii chemați de două ori, la același liceu

Posted by

Un elev în clasa a Vlll-a și-a bătut cu pumnii și picioarele propria dirigintă. Cadrul didactic a rămas la pământ. Profersoară bătută cu pumnii și picioarele.

Cel care a comis atacul de la Colegiul Național ”Alexandru Papiu Ilarian”, este un copil care provind dintr-o familie bună.

Profersoară bătută cu pumnii și picioarele
Profersoară bătută cu pumnii și picioarele

Există posibilitatea ca acesta să se fi drogat la școala. Polițiștii susțin că au fost chemați să intervină, luni, de două ori, la cazuri diferite provocate de același elev.

”Polițiștii de ordine publică (proximitate), alături de polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că un elev de 15 ani, din clasa a 8-a, s-a urcat în timpul orelor de curs pe un dulap și a arătat gesturi obscene cadrului didactic.Tânărul a manifestat un comportament necooperant față de polițiști. El a fos imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Târgu Mureș,. A fost invitată și mama acestuia, pentru clarificarea stării de fapt și lămurirea situației. De asemenea, tânărului i-a fost aplicată o sancțiune contravențională, cu amenda, în valoare de 500 de lei, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, susțin polițiștii de la IPJ Mureș.

A doua intervenție. Profersoară bătută cu pumnii și picioarele

După doar două ore, de la prima intervenție, în jurul orei 12.35, oamenii legii au fost chemați din nou să  intervină.

Din nou, același elev a trecut la atac. De data a lovit-o cu bestialitate pe profesoara dirigintă.

”În jurul orei 12.35, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții aceleiași unități de învățământ cu privire la o faptă de agresiune. La fața locului, polițiștii au stabilit că același tânăr ar fi aplicat lovituri cu pumnii și picioarele cadrului didactic îndrumător, manifestându-se recalcitrant în continuare. Tânărul a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție alături de părintele său, în vederea continuării cercetărilor și luări măsurilor legale care se impun”, au mai comunicat cei de la Inspectoratul de Poliție Mureș, potrivit ceasulcetatii.ro.

2 răspunsuri

  1. Avatar PETRIŞOR CLAUDIU
    PETRIŞOR CLAUDIU
  2. Avatar Petrișor Claudiu
    Petrișor Claudiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *