PROGNOZA METEO. Află cum va fi vremea la Cluj săptămâna viitoare

Posted by

Prognoza meteo la Cluj pentru săptămâna viitoare anunță temperaturi ridicate și soare pentru această perioadă de mijloc de septembrie.

Iată cum va fi vremea pe zile până în 17 septembrie

Luni, 11 septembrie: Săptămâna începe cu vreme mai mult însorată, în timp ce termometrele vor arăta maxime de 28°C și minime de 13°C. Vântul va sufla cu o ușoară briză dinspre ESE. Șansele de precipitații sunt minime, estimându-se o zi senină.

Marți, 12 septembrie: Soarele va continua să domine cerul, cu o zi parțial însorită. Temperaturile se vor menține plăcute, cu maxime de 29°C și minime de 13°C. Vântul va fi blând, dinspre NE. Probabilitatea de precipitații rămâne neglijabilă.

Miercuri, 13 septembrie: Mijlocul săptămânii aduce din nou vreme predominant însorată, cu temperaturi maxime de 29°C și minime de 15°C. Vântul va avea o ușoară creștere la 9 km/h dinspre SE. Nu se anticipează precipitații semnificative.

Joi, 14 septembrie: Se prevede o schimbare a vremii, cu șanse ridicate de averse și maxime de 24°C, însoțite de minime de 14°C. Vântul va sufla cu o viteză de 13 km/h dinspre N. Se recomandă luarea de măsuri în caz de ploaie abundentă.

Vineri, 15 septembrie: Weekend-ul va începe cu vreme parțial însorită, temperaturi maxime de 22°C și minime de 12°C. Vântul va fi mai liniștit, cu o viteză de 6 km/h dinspre NNV. Existe șanse de averse ușoare.

Sâmbătă, 16 septembrie: Sâmbăta aduce din nou vreme însorată, cu maxime de 26°C și minime de 13°C. Vântul va fi blând, dinspre E. Probabilitatea de precipitații este redusă.

Duminică, 17 septembrie: Săptămâna se încheie cu mai mult nori pe cer, maxime de 25°C și minime de 13°C. Vântul va sufla cu o viteză redusă de 2 km/h dinspre E. Existe șanse mici de averse ușoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *