Acasă EVENIMENTE Prognoza meteo. Cum va fi vremea la Cluj până la început de...

Prognoza meteo. Cum va fi vremea la Cluj până la început de decembrie

0

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo și o estimare cu privire la evoluția valorilor termice și a precipitațiilor pentru intervalul 21 noiembrie – 4 decembrie.

Astfel, potrivit meteorologilor, la Cluj și în Transilvania, vor fi așteptate precipitații până în 28 noiembrie, dar și în primele zile ale lunii decembrie.

În prima parte a săptămânii tendința va fi de creștere treptată a valorilor termice diurne, de la o medie de 6 grade în prima zi, până la 11 – 12 grade în ziua de 23 noiembrie, potrivit meteorologilor.

După această zi caldă, se va răci, astfel la finalul lunii noiembrie sunt estimate maxime în medie de 6 – 7 grade, iar la începutul lunii decembrie de 3 – 4 grade.

Scad temperaturile pe timpul nopții

Temperaturile minime vor avea variații în primele zile din interval, cu medii ce vor crește de la -1 grad în prima noapte, până spre 3 – 4 grade în perioada 23-25 noiembrie.

După 26 noiembrie sunt estimate minime care la nivelul regiunii vor avea o medie de -2 până la 0 grade.

Până în 28 noiembrie probabilitatea de a avea intervale cu precipitații se va menține ridicată, potrivit ANM. Precipitații vor fi posibile și la începutul lunii decembrie, probabilitatea de apariție a acestora fiind în creștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.