Prognoza meteo la Cluj. Cum va fi vremea la început de primăvară

Posted by

ANM a anunțat prognoza meteo pentru începutul lunii martie, mai exact în perioada 1-8 martie 2023.

Astfel, pe 1 martie 2023, de Mărțișor, vremea va fi caldă, iar vântul va sufla domol în majoritatea regiunilor țării. Prima de zi de primăvară va începe cu temperaturi maxime de până la 17 grade Celsius în mai multe regiuni ale României.

Vremea se anunță caldă și pe 8 martie, de Ziua Femeii, în special în Moldova și Oltenia. În vestul țării este posibil să avem parte de precipitații în cantități reduse.

Vremea în săptămâna 27 februarie – 6 martie 2023

În săptămâna 27 februarie-6 martie 2023, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile țării. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi în cantități normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor țării.

Vremea în săptămâna 6-13 martie 2023

În săptămâna 6-13 martie 2023, meteorologii anunța temperaturi medii puțin mai ridicate decât cele normale pentru perioadă, în toate regiunile țării. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în fiecare regiune din România.

Vremea în săptămâna 13-20 martie 2023

La jumătatea lunii martie, vremea se va încălzi și mai mult. În săptămâna 13-20 martie 2023, temperaturile maxime se vor situa peste cele normale pentru perioada din calendar. Din punct de vedere al regimului pluviometric, precipitațiile vor avea o tendință excedentară în majoritatea regiunilor țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *