Connect with us

Hi, what are you looking for?

ADMINISTRATIV

Programul mijloacelor de transport în comun la Cluj-Napoca în minivacanța de Sf. Maria

Regia de transport a municipiului Cluj-Napoca a anunțat programul de circulație a mijloacelor de transport în comun valabil în perioada 12 – 15 august, cu ocazia minivacanței de Sf. Maria.

Astfel, în zilele de 12 și 14 August 2023, transportul public de călători se va desfăşura între orele 5:30 – 23:00, conform programului de transport pentru zilele de sâmbătă.

În data de 14 August 2023, vor fi suplimentate principalele linii de transport public urban ce asigură legătura dintre cartiere şi zona centrală a municipiului (6, 25, 24B, 30, 35), iar liniile ce deservesc zona industrială din B-dul Muncii (26L, 36L, 48L, 50L, 52L) vor circula după programe speciale.

În zilele de 13 și 15 August, transportul public de călători se va desfăşura între orele 6:00 – 23:00, conform programului de transport pentru zilele de duminică.

Toate programele de circulaţie suplimentate în această perioadă vor putea fi consultate atât pe site-ul companiei www.ctpcj.ro cât și în aplicația gratuită de mobil „TRANZY”.

Cu ocazia sărbătorii de Sf. Maria, Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. urează cetățenilor ce îşi serbează onomastica un călduros „La Mulţi Ani”, comunică CTP Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

ADMINISTRATIV

Numărul mijloacelor de transport în comun la Cluj-Napoca va fi suplimentat la Cluj-Napoca pe mai multe linii, începând de luni, 4 septembrie, odată cu...

EVENIMENTE

Un accident de circulație a avut loc, marți, în jurul orei 13.45, în centrul Clujului, lângă Hotel Melody. Șoferul unui autoturism a ieșit din...

EVENIMENTE

Veste bună pentru participanții care vor lua parte la ediția a 8-a a UNTOLD, Transportul de noapte va fi prelungit până dimineaţa pe durata...