Proxeneții din Dej sunt liberi! Procesul privind arestarea se reia vineri, la ora 12

Posted by

Cei șase bărbați din Cluj Napoca și Dej au fost eliberați joi seara, chiar din sala de judecată, unde se discuta arestarea acestora, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

 

Cu averi impresionante, cei șase, Lucian Jula, Man Călin, Rotar Alexandru, Tudor Vlasin, Codin Pop și Cosmin Pop (foto ultimii doi), zis și ”sharpele nebunu”, au putut să își angajeze cei mai buni avocați care au reușit să amâne cu 17 ore judecarea cererii de arestare. Procurorii îi acuză de proxenetism.

Cunoscuta avocată Maria Mladin din Baroul Cluj a ridicat două excepții de drept procesual. Prima se referă la faptul că Parchetul nu a înregistrat la Judecătoria Dej, dosarul penal cu minim șase ore înainte de judecarea cererii de arestare, așa cum prevede Codul de Procedură Penală. A doua excepție se referă la încălcarea gravă a dreptului la apărare a lui Lucian Jula, unul dintre inculpați, în cazul căruia mai multe probe depuse la dosar, neregăsindu-se în dosarul penal.

Al doilea avocat cunoscut, Călin Budișan a cerut revocarea judecătorului de ședință. Magistratul a dispus rejudecarea procesului pentru vineri, 8 mai 2020, la ora 12, timp în care se va soluționa cererea de recuzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *