,

Proxeneții ”șeici” de la Dej au fost eliberați! Tribunalul Cluj a arătat clemență maximă!

Posted by

După doar 30 de zile, ”Sharpele nebunu”, pe numele său din buletin Cosmin Pop (foto), dar și un alt proxenet periculos, Codin Pop, au fost eliberați din arestul Poliției Cluj, fiind plasați în arest la domiciliu.

Decizia Tribunalului Cluj, de vineri seara, vine la nici 24 de ore, după ce Judecătoria Dej a decis să le prelungească celor doi proxeneți mandatele de arestare preventivă.

Dosarul proxeneților ”șeici” de la Dej a luat o întorsătură ciudată, după ce Tribunalul Cluj a decis acum o lună de zile să elibereze patru din cei șase proxeneți arestați.

În actele de la dosarul penal, Cosmin Pop apare că este șomer dar cu toate astea trăia pe picior mare și cumpăra mașini de sute de mii de euro, de unde și porecla de ”șeic”. Acesta proprietarul unui Rolls Royce Wraith, în valoare de 400.000 de euro. ”În data 23.01.2020, ora 12.56, Pop Cosmin a vorbit la telefon cu P.C. care fusese anterior la bancă. Aceasta din urmă i-a transmis că au fost câteva verificări din partea băncii, întrucât figura ca șomer, dar avea tranzacții de sute de mii de euro și au verificat eventuale fraude. Susnumita a menționat că i-a transmis reprezentantului băncii că a primit banii de la un iubit din Austria ( cel mai probabil făcând referire la numitul Heinz D., care plătea contravaloarea actelor sexuale întreținute, așa cum rezultă din extrasele de cont – contul de Euro deschis la Banca Transilvania pe numele lui P. C., care în total i-a trimis 269.500 de euro, în perioada 2016-2018). În continuare, i-a mai povestit că au modificat rubrica locul de muncă, în sensul că lucrează sezonier în afara țării, să nu mai figureze șomer și că a fost întrebată de ratele cu mențiuni Rolls Royce sau Bentley. Pop Cosmin insinua că s-ar putea să fie anumite cercetări din partea organelor de cercetare penală, care ar fi putut fi sesizate”, susține procurorul de la Dej care a deschis acest dosar.

Al doilea proxenet eliberat este Codin Pop. Acesta lucra pe picior mare, folosindu-se de trei fete care erau trimise în diferite cluburi de lux din Elveția, Italia sau Austria.

Una dintre acestea Maria V. a vrut să iasă din această afacere și a făcut o depresie. La dosar sunt mai multe discuții interceptate. ”O nouă discuție are loc între cei doi de mai sus, tot în aceeași zi, 20 decembrie 2019, ora 16.55, în care Maria V. îi reproșează că a câștigat din prostituție peste 200.000 de euro, în anul 2019, iar în total Pop Codin spune că ar fi câștigat 1.000.000 de euro. Se poate observa din tot materialul probator că mare parte din acești bani au fost folosiți în interesul lui Pop Codin, plată rate imobile, autoturisme ori transferuri din partea numitei Maria V. către membrii familiei proxenetului. Astfel, în acest context și al faptului că V.D. dorea să rupă această relație cu Pop Codin, încerca să rămână cu o parte din imobilele la care plătise avans ori rate”.

O altă prostituată Renata V. recunoaște și ea că a făcut sume imense de bani pentru proxenetul Codin Pop și că nu s-a ales decât cu bătăi. Fata spune că a câștigat între 500 și 700 de euro pe zi și că banii au fost luați toți de către Codin Pop. ”Și io stau aci în teroare și în chinuri și de ălea. Să mi se ia mie banii”, îi spunea Renata unei amice, despre comportamentul lui Codin Pop.

A treia prostituată din combinație este Sorina H. Aceasta a ajuns la 40 de ani și a conștientizat că nu are nimic, și că toate sumele imense de bani adunate din prostituție au ajuns la Codin Pop, care le-a folosit în interes personal. ”Ești un gunoi de om!!! Nu ai suflet pentru cine ți-a făcut bine în viață!!! E bine că pentru … ai suflet!! 15 ani mi-am sacrificat din viață și ți-am dat tot ce am avut!!! Și tu??? Ai mâncat banii cu … aia!!! Nu pot să cred că cei putut să faci!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *